counter

Τατιάνα Μπλάτνικ για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: "Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον Νικόλαο με πήρες υπό την προστασία σου"

Τατιάνα Μπλάτνικ για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: "Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον Νικόλαο με πήρες υπό την προστασία σου"
Τατιάνα Μπλάτνικ για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: "Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον Νικόλαο με πήρες υπό την προστασία σου"

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Δείτε επίσης - Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εγγονές της, η μια της μοιάζει πολύ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Η ανάρτηση για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Αρκετοί ήταν αυτοί που αποχαιρέτησαν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσα από τα social media και την ευχαρίστησαν για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της.

Αναμεσά σε αυτούς και η Τατιάνα Μπλάτνικη οποία αποχαιρέτησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, αλλά την ευχαρίστησε, καθώς την πήρε υπό την προστασία της όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν από 10 χρόνια με τον Νικόλαο.  

«Αγαπημένη μου Μαριάννα… Γράφω στη μνήμη σου, με μεγάλη θλίψη που έφυγες από κοντά μας. Διάλεξα αυτή την φωτογραφία που είμαστε μαζί γιατί όπως πάντα υπάρχει φως πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα “φως”. Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες υπό την προστασία σου – και πολλές φορές που σε είχα κοντά μου με έκανες να αισθάνομαι – ασφαλής. Και μετά είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένεια σου και τα δεκάδες από χιλιάδες παιδιά που βοήθησες και έσωσες.

Ήσουν ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας – της «Ελπίδας» – και θα συνεχίσεις να είσαι έτσι καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά, τα εγγόνια σου, το έργο σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσα πολλά. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται μοναδικοί και σημαντικοί και ξεχωριστοί – Εσύ το έκανες αυτό. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κρατήσουμε την «Elpida Youth» ζωντανή. Ένα είδωλο. Ανθρωπιστής. Μια πιστή φίλη. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου. Έχεις αγαπηθεί- χθες, σήμερα και αύριο και θα είσαι για πάντα μαζί μας. Καλό ταξίδι Μαριάννα.  Σε ευχαριστώ που έκανες τον κόσμο καλύτερο» έγραψε συγκινημένη η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δείτε την ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ:

 

Photo Credits: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR