counter

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εγγονές της, η μια της μοιάζει πολύ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εγγονές της, η μια της μοιάζει πολύ
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές εγγονές της, η μια της μοιάζει πολύ

Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 24 Ιουλίου η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε ηλικία 80 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Η ανακοίνωση της οικογένειάς της για τον θάνατό της

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.  Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης - Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκίνηση στα social media για το θάνατό της

Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Τα εγγόνια της 

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και απέκτησαν μαζί 5 παιδιά τον Γιάννη, τη Χριστιάνα, τον Γιώργο, τον Νίκο και τη Βαρδιάννα. Μάλιστα, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε γίνει και γιαγιά καθώς είχε αποκτήσει εγγόνια και δισέγγονα.

Από την κόρη της Χριστιάνα έχει αποκτήσει τις εγγονές της Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και την Μαριέττα Γουλανδρή. Μάλιστα, η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού της μοιάζει αρκετά και και είναι η διάδοχός της στο έργο της στην “Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο“.

Μαριάννα Γουλανδρή νύφη και πίσω η αδερφή της, Μαριέττα και η μητέρα της, Χριστιάνα)

«Για μένα προσωπικά, το μεγαλύτερο πρότυπο, όσον αφορά το επιχειρείν, είναι η γιαγιά μου. Με δίδαξε πως να δημιουργήσω μια επιτυχημένη επιχείρηση με το να είναι 100% αφοσιωμένη στην οικογένεια και τη φιλανθρωπία, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ένα ελληνικό πρότυπο για όλο τον κόσμο», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού για τη γιαγιά της.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού 

«Λατρεύω τη Μαριάννα, όπως λατρεύω όλα τα εγγόνια μου. Τη θαυμάζω για όλα όσα έχει καταφέρει: είναι μια υπέροχη μητέρα και σύζυγος, μια δημιουργική και επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερη ευαισθησία για εκείνους που έχουν ανάγκη. Η Μαριάννα μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου. Πολλές φορές μιλώντας μαζί της, μέσα από τις σκέψεις και τα λόγια της, είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου! Το πείσμα, η αποφασιστικότητα αλλά και η ευαισθησία για τα παιδιά είναι κοινά μας χαρακτηριστικά. Νιώθω πολύ υπερήφανη για όλα όσα κάνει και βεβαίως για την μεγάλη της προσφορά στην ΕΛΠΙΔΑ, μέσα από το ΕΛΠΙΔΑ Youth, τη νέα γενιά της ΕΛΠΙΔΑΣ» είχε πει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε συνέντευξή της στο newmoney.gr και στη Μαρία Λεμονιά.

Photo Credits: NDP & Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR