counter

Τάσος Ιορδανίδης: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ

Τάσος Ιορδανίδης: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ
Τάσος Ιορδανίδης: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Μπαμπά-δες» ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στις 10» και μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε για αυτόν ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από την εκπομπή “Happy Day”.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είπε για τον Τάσο Ιορδανίδη: «Έχει 7.000 υπαλλήλους και πόσες χιλιάδες δημοσιογράφους η ΕΡΤ.  Δε μπορεί να βρει έναν άνθρωπο να παίρνει συνεντεύξεις από τους «Μπαμπά-δες»; Ότι είναι καλό παιδί και καλός μπαμπάς δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και καλές συνεντεύξεις».

Διαβάστε επίσης - Μπαμπά-δες: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την πρεμιέρα της εκπομπής που θα παρουσιάσει ο Τάσος Ιορδανίδης

Τάσος Ιορδανίδης – Η απάντηση στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

«Δεν είναι εύλογο το ερώτημα του κυρίου Παπανώτα εδώ που τα λέμε; Έχει τόσα χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη του… Θεωρώ πολύ δόκιμο να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Είναι εύλογο το ερώτημα. Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει κάθε φορά και ειδικά όταν έχει δημόσιο βήμα.

Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και γιατί όχι, να το κερδίσω…Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει στη σκέψη των ανθρώπων, γιατί έχω την ιδιότητα του ηθοποιού και δεν έχω εμφανιστεί πολύ στη δημόσια τηλεόραση. Και όποτε έχω εμφανιστεί, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, είμαι και λίγο μουγγοθόδωρος», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την απάντηση του Τάσου Ιορδανίδη:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR