counter

Τάκης Σαγιώρ: "Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα με πετυχημένες ταινίες, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι"

Τάκης Σαγιώρ: "Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα με πετυχημένες ταινίες, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι"
Τάκης Σαγιώρ: "Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα με πετυχημένες ταινίες, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο ο Τάκης Σαγιώρ

Ο επιτυχημένος χορευτής και ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου για τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Παράλληλα αποκάλυψε, το παρασκήνιο που έζησε στο παρελθόν με σεξουαλικές παρενοχλήσεις συναδέλφων του από σκηνοθέτες και παραγωγούς.

"Εγώ όλα αυτά που διάβαζα και έβλεπα στις ειδήσεις για τις παρενοχλήσεις, τα παρακολουθούσα κι έλεγα: τι φωνάζουν; Προς Θεού, δεν ήμουν με την πλευρά των «κακών», φυσικά είμαι με τα θύματα, αλλά λέω: παιδιά, τι κάνουν έτσι; Καινούργια είναι αυτά;

Διαβάστε επίσης: "Η κoρη μου όταν ήρθε στην Ελλάδα ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι"

Αυτά τώρα είναι πταισματάκια μπροστά στα εγκλήματα που γίνονταν τότε. Αλλά μπράβο που φτάσαμε σε μια εποχή όπου ουδείς μένει ατιμώρητος και δεν τη γλιτώνουν. Γιατί τότε και γίνονταν και τα γνώριζαν και δεν μίλαγε κανείς.

Έχω δει παραγωγούς να κλειδώνουν την πόρτα και να πηγαίνει νέα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια και να της λένε: δεν έχεις αυτή την ταινία, αν δεν μου κάτσεις. Σκηνοθέτης, μεγάλο όνομα, με πετυχημένες ταινίες, δεν άφηνε αγοράκι για αγοράκι! Ακόμα και στους πρωταγωνιστές έλεγε: αν δεν περάσεις από το σπίτι μου, δεν παίρνεις μεροκάματο.

Σε μένα μεγάλος σκηνοθέτης μού είχε πει κάτι, εγώ δεν τον γούσταρα, δεν πήγα. Όταν του είπα «με σένα ποτέ», μου απάντησε: θα μπεις black list. Έκανε να μου μιλήσει 20 χρόνια. Κατάφερνα και έβρισκα τρόπο να συνεχίζω. Η Τζένη Καρέζη μου είχε πει: θα σου κλείσουν πολλές πόρτες, να είσαι έτοιμος, αλλά να θυμάσαι ότι αν έχεις ταλέντο, κάποια χαραμάδα θα βρεις και θα περάσεις" εξομολογήθηκε ο Τάκης Σαγιώρ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR