counter

Τάκης Σαγιώρ: Τα "καρφιά" για την Φόνσου και η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου

Τάκης Σαγιώρ: Τα "καρφιά" για την Φόνσου και η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου
Τάκης Σαγιώρ: Τα "καρφιά" για την Φόνσου και η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε ο Τάκης Σαγιώρ.

Ο γνωστός χορευτής αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο και αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα, ενώ έριξε το “καρφί” του για την Άννα Φόνσου.

Δείτε επίσης! Γιώργος Μαρίνος: Η πολυτάραχη ζωή, ο έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα και η παραδοχή για την ομοφυλοφιλία του

Όσα είπε ο Τάκης Σαγιώρ

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Γιώργο Μαρίνο και πως ζούσε και ποιοι ήταν οι φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, ένα τεράστιο ταλέντο, λίγο κλειστός και απόμακρος. Σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, δεν ενόχλησε κανέναν. Όταν αρρώστησε βγήκαν κάποιες κυρίες να τον βοηθήσουμε.

Από λεγόμενά της σε διάφορες συνεντεύξεις (Η Άννα Φόνσου), είναι πράγματα που με ενόχλησαν. Ο Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν. Αυτή η κυρία προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει και της είπε “ποια είστε κυρία μου;”. Δεν ήταν φίλοι ποτέ. Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάρει στο “Σπίτι του ηθοποιού”. Φαίνεται εκεί ενόχλησε κάτι τον Μαρίνο. Πήγε μόνη της και του πρότεινε να τον φιλοξενήσει. Ο Μαρίνος κατά την κυρία αυτή δεν είχε χρήματα για γάλα να αγοράσει. Η ίδια η κυρία τώρα λέει ότι “δεν μπορούσα να τον κρατήσω διότι το καταστατικό του ιδρύματος δεν μας επιτρέπει να φιλοξενούμε μέσα πλουσίους”.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ό,τι λέει το κάθε “βούρλο” και η κάθε μία και ο κάθε ένας δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί. Τον Μαρίνο τον βοήθησε μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία είναι φίλη του χρόνια. Δεν τον περιθάλπει, τον προστατεύει. Δεν είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει επαφή. Η κυρία Μπαλανίκα ήταν μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του. Όχι επιστήθια φίλη του, ήταν αδελφή του», είπε ο Τάκης Σαγιώρ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR