counter

Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2014

Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2014
Τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2014

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Όταν σε μία σχέση τελειώνει ο έρωτας, καλό είναι οι άνθρωποι να ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Με αυτό τον τρόπο, παίρνουν τις απαραίτητες αποστάσεις και προχωρούν παρακάτω τη ζωή τους. Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2014, το FTHIS.GR κάνει μία σύντομη αναδρομή στα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που είπαν ότι «δεν πάει άλλο» και χώρισαν.  

Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής: Ήταν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού τους, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τόσο για τη Μαίρη Συνατσάκη, όσο και για τον Μύρωνα Στρατή, η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν η πιο εύκολη! Όπως είχε πει ο τραγουδιστής: «Σε πολλές περιπτώσεις οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά, είναι πολυτιμότερο να πάρεις την απόφαση να τελιώσει από το να ταλαιπωρούνται δύο άνθρωποι».
Λάουρα Νάργες – Δημήτρης Δαλάκος: Ύστερα από τρεισίμιση χρόνια σχέσης, η Λάουρα Νάργες και ο Δημήτρης Δαλάκος, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Έτσι, στις αρχές Σεπτεμβρίου, άλλος ένας χωρισμός ήρθε για να «ταράξει» τα ήρεμα νερά της showbiz. Η κρίση στην σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού και παρόλο που έκαναν προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν.
Στέλλα Καλλή – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Ένα μήνα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Στέλλα Καλλή και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος επέλεξαν ότι καλό θα ήταν να χωρίσουν, διατηρώντας όμως φιλικές σχέσεις.Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αιτία του χωρισμού δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά η απομάκρυνση τους εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.
Ελένη Χατζίδου – Γιώργος Τσούνης: Ακόμη ένα ζευγάρι που ανήκει στο παρελθόν είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Γιώργος Τσούνης, οι οποίοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να είναι πια μαζί, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Όπως λέγεται, η απόφαση ήταν κοινή, αφού τους τελευταίους μήνες δεν βλέπονταν τόσο πολύ όσο θα ήθελαν. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι, «Τώρα μπορώ», που μιλάει για χωρισμό. Λέτε να θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα;
Έλενα Παπαβασιλείου – Σταμάτης Κώνστας: Η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού διήρκεσε μόνο τέσσερις μήνες, αλλά έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή, όμως, εξακολοθούν να έχουν αμοιβαία εκτίμηση. Έτσι, η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Σταμάτης Κώνστας επέλεξαν να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι, όπως ήταν αρχικά.
Όμηρος Πουλάκης – Ιωάννα Παππά: Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί, αφού επέλεξαν να χωρίσουν. Η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε πολλούς από το στενό περιβάλλον τους, αφού ήταν πολύ αγαπημένοι, και από τον πρώτο καιρό που ερωτεύτηκαν αποφάσισαν να συζήσουν. Ωστόσο, οι άριστες σχέσεις που διατηρεί το πρώην ζευγάρι, αφήνει ελπίδες στο φιλικό περιβάλλον τους για σύντομη επανασύνδεση.
Γιώργος Τζαβέλλας – Αθηνά Πικράκη: Ο ποδοσφαιριστής και το γνωστό μοντέλο αποφάσισαν να ρίξουν πολύ σύντομα τους «τίτλους τέλους» στην σχέση τους, αφού η Αθηνά Πικράκη δεν άντεχε τον τρόπο ζωής του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά και τις προτεραιότητες του. Όπως φαίνεται, μέσα σε αυτές δεν συγκαταλεγόταν η πρώην σύντροφος του, Αθηνά.
Μαρία- Ελένη Λουκουρέζου – Μάκης Σούλης: Στις αρχές Σεπτεμβρίου το πρώην ζευγάρι έκανε ξεχωριστά διακοπές, αλλά οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. Όπως και συνέβη, αφού ύστερα από τρία χρόνια μίας όμορφης σχέσης, η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου και ο Μάκης Σούλης, επέλεξαν να μην είναι πια μαζί και να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι.
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Δημήτρης Τσέλιος: Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν το πιο ωραίο για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Δημήτρη Τσέλιου που αποφάσισαν να βάλουν «τίτλους τέλους» στο love story τους, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης. Όπως λέγεται, υπήρχαν πολλά σημάδια που έδειχναν ότι το γυαλί έχει ραγίσει, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε η οικογένεια του ηθοποιού που αρνούταν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Ελένη Φουρέιρα- Γιώργος Σαμαράς: Αυτή η σχέση έχει περάσει από σαράντα κύματα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αρχικά, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς ήταν μαζί πριν από περίπου πέντε χρόνια και στη συνέχεια χώρισαν. Ωστόσο, η φλόγα του έρωτα τους δεν έσβησε ποτέ και από έτσι τον Οκτώβριο του 2013 αποφάσισαν να είναι μαζί ξανά. Όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι έφτασε η ώρα να μπει οριστικά (;) μία τελεία στη σχέση της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, εξαιτίας ενός τρίτου προσώπου.
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης- Αθανασία Σμαραγδή: Στα μέσα του καλοκαιριού, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Αθανασία Σμαραγδή, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, εξαιτίας της φθοράς που δημιούργησε ο χρόνος στη σχέση τους. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις! Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε ότι το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Άρης Σπηλιωτόπουλος- Νάνσυ Λεονάρδου: Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια ακολουθεί χωριστούς δρόμους, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου θεωρούνταν και ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια, γι’ αυτό και πολλοί θεώρησαν ότι θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ηλίας Βρεττός-Ευαγγελία Αραβανή: Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πολλοί υποστήριζαν ότι το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής στο FTHIS.GR: «Οι σχέσεις έτσι είναι. Όπως ξεκινάνε, έτσι τελειώνουν…». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR