counter

Τα "ναι" και τα "όχι" στα χρώματα του καλοκαιρινού μανικιούρ

Τα "ναι" και τα "όχι" στα χρώματα του καλοκαιρινού μανικιούρ
Τα "ναι" και τα "όχι" στα χρώματα του καλοκαιρινού μανικιούρ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγο πολύ όλες οι γυναίκες από κάπου θα κάνουμε οικονομία για να κάνουμε ένα μανικιούρ- πεντικιούρ προκειμένου να πάμε στις διακοπές μας περιποιημένες. Ή έστω θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο σπίτι να κόψουμε, να λιμάρουμε και να βάψουμε τα νύχια μας. Γιατί  ακόμα και στην πόλη θέλουμε να έχουμε όμορφα και καθαρά νύχια ιδίως στα κάτω άκρα καθώς οι σαγιονάρες, τα σανδάλια και γενικότερα τα ανοιχτά παπούτσια έχουν την τιμητική τους.

Όταν λοιπόν πηγαίνουμε να αγοράσουμε μανό (ή όπως λέμε κι εμείς στη Βόρεια Ελλάδα, όζα) βλέπουμε τόσα πολλά και έντονα χρώματα που συχνά δεν ξέρουμε ποιο  να πρωτοδιαλέξουμε. Ποια είναι όμως τα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα; Γιατί όπως και να το κάνουμε (κι εμένα μου πήρε πολλά χρόνια να το καταλάβω) δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες μας  κι ας είναι στη μόδα!!

Αυτή τη φορά με παράδειγμα το δικό μου χέρι (που το λες αρκετά μαυρισμένο) μας δείχνουν οι μοναδικές στο είδος τους και πολύ καλές μου φίλες Φαίη και Μαρία Μουράτη τι πρέπει να επιλέξω και τι να αποφύγω για φέτος το καλοκαίρι.

Λοιπόν ξεκινάμε!

DO NOT:

Οι αρκετά μελαχρινές επιδερμίδες πρέπει να αποφεύγουν τα πολύ έντονα χρώματα όπως είναι το φωσφοριζέ πορτοκαλί, το σκούρο μωβ, το πολύ ροζ και το ανοιχτό κόκκινο. Αυτές οι αποχρώσεις αν και «παίζουν» πολύ φέτος το καλοκαίρι ταιριάζουν περισσότερο σε πιο ανοιχτές επιδερμίδες και πάλι, εξαρτάται. Στις σκουρόχρωμες δείχνουν κάπως δέυτερα και καλό είναι να μην προτιμούνται.

I DO:

Όπως είπαμε και πιο πριν το καλοκαιράκι «σηκώνει» τα έντονα χρώματα…. Έτσι φέτος φοριέται πολύ το γαλάζιο, τα θαλασσί, το βεραμάν, το κοραλλί, το σάπιο ρόζ, και το σωμών ή αλλιώς το χρώμα του σολομού. Φυσικά καλό θα ήταν (αν και δύσκολο ιδίως όταν πρόκειται να το αγοράσετε) να δοκιμάσετε το χρώμα σε όλα τα νύχια γιατί αλλιώς δείχνει ένα χρώμα στα δέκα δάχτυλα και διαφορετικά  στο ένα!!!!!!!!!

Βαμμένα ή όχι το σημαντικότερο είναι τα νύχια μας να είναι καθαρά και περιποιημένα. Και όλες οι γυναίκες αξίζει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας γιατί μας αναζωογονεί και μας να κάνει να αισθανόμαστε όμορφα!!!

ΥΓ. ευχαριστώ πολύ την κυρία Ρένα που επιμελήθηκε τη διακόσμηση του ούτως ή άλλως υπέροχου χώρου, τα κορίτσια μου Μαρία και Φαίη που πάντα με φροντίζουν και (με κάνουν άνθρωπο), το Νίκο που πάντα μου βρίσκει  ραντεβού( γιατί ως συνήθως πάντα τελευταία στιγμή τα κανονίζω και τη λατρεμένη μου  Ζωούλα που εκτέλεσε χρέη φωτογράφου! Σας αγαπώ πολύ όλους!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR