counter

Τα δώρα που θα αγοράσω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα (Στο OLGA's BLOG)

Τα δώρα που θα αγοράσω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα (Στο OLGA's BLOG)
Τα δώρα που θα αγοράσω για τα αγαπημένα μου πρόσωπα (Στο OLGA's BLOG)

Τα Χριστούγεννα είναι σε απόσταση αναπνοής και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η νοικοκυρά που θα αναλάβει το γιορτινό τραπέζι (συνήθως οι μαμάδες μας) ήδη έχει επιλέξει τα φαγητά με βάση τα γούστα των καλεσμένων της και κάνει τη λίστα για τα υλικά που θα χρειαστεί,  σχεδόν τα περισσότερα σπίτια είναι στολισμένα και το μόνο που μένει είναι τα δωράκια που θα μπουν κάτω από το δέντρο.

Ξέρω οι εποχές είναι δύσκολές και πολλοί από εσάς  έχουν ήδη καταργήσει αυτό το έθιμο, της ανταλλαγής δώρων εννοώ. Πόσο όμορφο όμως είναι να κάνεις και να παίρνεις δώρα από ανθρώπους που αγαπάς και σ αγαπούν. Έστω κι αν αυτό είναι κάτι που κοστίζει ελάχιστα χρήματα. Και μόνο η σκέψη ότι κάποιος άλλος σε σκέφτηκε, νοιάστηκε για σένα, μπήκε στη διαδικασία να αφιερώσει λίγο ή πολύ από το χρόνο του για να αγοράσει ή να φτιάξει κάτι ( αν δεν υπάρχει καμία οικονομική δυνατότητα) που να σου αρέσει, αυτή και μόνο η κίνηση  μας κάνει να αισθανόμαστε  ότι για μερικούς ανθρώπους είμαστε τελικά σημαντικοί  και μας νοιάζονται ενδεχομένως πολύ περισσότερο από όσο μπορεί  εμείς να νομίζουμε.

 

Γι' αυτό αυτά τα Χριστούγεννα ενάντια σε όλη τη μιζέρια, την απογοήτευση και σε πείσμα των καιρών θα σας παρότρυνα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να αγοράσετε ή ακόμα και να φτιάξετε (αν δεν μπορείτε να διαθέσετε καθόλου χρήματα) δωράκια για όλους όσους νοιάζεστε… και να τους τα χαρίσετε… και να τους πείτε πόσο τους αγαπάτε και πόσο σημαντικοί είναι για σας. Και πόσο τους εκτιμάτε και χαίρεστε που είναι στη ζωή σας. Εκφραστείτε, νιώστε, ζήστε!!!

 

Παρακάτω σας παραθέτω μια μικρή λίστα με δωράκια έξυπνα και οικονομικά που μπορείτε να προσφέρετε σε όλους όσους αγαπάτε και θέλετε και τα φετινά Χριστούγεννα με έναν ακόμα συμβολικό τρόπο να τους το εκφράσετε:

 

  1. ένα ζευγάρι γάντια. Είναι πρακτικά, χρήσιμα και δεν χρειάζεται να      αγχώνεστε αν βρήκατε το κατάλληλο νούμερο
  2. ένα κασκόλ, ένα φουλάρι
  3. έναν σκούφο ή χειμωνιάτικο καπέλο
  4. κάλτσες σε περίεργα σχέδια ή καλσόν
  5. εσώρουχα ( το κατάλληλο χρώμα και σχέδιο ανάλογα με το ποιόν θα το χαρίσετε… δεν θα κάνετε στην κουμπάρα, την κουνιάδα ή την πεθερά  σας (αν είστε άντρας) κόκκινο στρίνγκ γιατί θα το παρεξηγήσει, ούτε στον πεθερό, γαμπρό ή συμπέθερο  ( αν είστε γυναίκα) μποξεράκι με καρδούλες.
  6. σκουλαρικάκια, βραχιολάκια ή κολιέ με ιδιαίτερα σχέδια
  7. ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ζωής σας μ' αυτό το πρόσωπο
  8. πιτζάμες
  9. μια ρόμπα ( κατά προτίμηση όχι στη γυναίκα σας γιατί θα σας τη φέρει στο κεφάλι!!!)
  10. ένα cd ή ένα dvd με την αγαπημένη ταινία του/της
  11. ένα ζευγάρι παντόφλες
  12. μια μάσκαρα, ένα ρουζ ή οποιοδήποτε καλλυντικό γνωρίζετε ότι φοράει συνήθως
  13. ένα βιβλίο
  14. μια θήκη κινητού
  15. μια κρέμα χεριών

 

Ξέρω αυτά τα δώρα μπορεί να μην είναι και τα πιο πρωτότυπα ή ακριβά… ξέρετε όμως τι θα τα κάνει ξεχωριστά και ιδιαίτερα; Ότι εσείς που είστε μοναδικοί αφιερώσατε το χρόνο σας για να  βρείτε κάτι που πιστεύετε ότι θα αρέσει και θα χαροποιήσει κάποιον που αγαπάτε και θέλετε να του το προσφέρετε και είναι κι αυτός μοναδικός και πολύτιμος για σας. Αυτή και μόνο η απλή πράξη θα κάνει το δώρο σας το πιο όμορφο, ακριβό, λαμπερό, ξεχωριστό, ιδιαίτερο, το πιο ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

 

Εγώ μέσα από την καρδιά μου σας χαρίζω όλη μου την αγάπη, τη θετική σκέψη και σας εύχομαι να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα με ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!!! 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR