counter

Τα 4 αγαπημένα μου τζιν (Στο OLGA's BLOG)

Τα 4 αγαπημένα μου τζιν (Στο OLGA's BLOG)
Τα 4 αγαπημένα μου τζιν (Στο OLGA's BLOG)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό, απλό, εύκολο και στιλάτο ρούχο από ένα jean παντελόνι. Και ταυτόχρονα τόσο δύσκολο να βρεις αυτό το ένα ή δύο που θα σου ταιριάζει απόλυτα, θα σε βολεύει, θα σου είναι άνετο… θα είναι αυτό που λέμε με λίγα λόγια το αγαπημένο σου ρούχο!

Στην αγορά υπάρχουν εκατομμύρια εκδοχές ενός jean παντελονιού. Διαφορετικές αποχρώσεις, μήκη και γενικότερα σχέδια που πολλές φορές κάνουν την αγορά τους δύσκολη υπόθεση. Μου έχει τύχει στο παρελθόν να αγοράσω jean παντελόνι με το ένα τρίτο του μισθού μου! ( όταν ήμουν μικρή και αφελής) και στην κυριολεξία να το φορέσω ΜΟΝΟ μια φορά. Και έχει συμβεί να ψωνίσω από το κατάστημα μαγαζάρα (οι φίλες κατάλαβαν σίγουρο πιο εννοώ) και να το έχω λιώσει στην κυριολεξία.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τα 4 αγαπημένα μου τζίν που τα έχω χρόνια και νομίζω πώς μπορούν να καλύψουν άνετα κάθε περίσταση συνδυασμένα πάντοτε με το ανάλογο μπλουζάκι και πανωφόρι.  

Για μένα λοιπόν απαραίτητο στυλ είναι το λεγόμενο καμπάνα, αυτό δηλαδή που είναι στενό στους μηρούς και ανοίγει από το γόνατο και κάτω. Ταιριάζει σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους και κολακεύει ιδιαίτερα όσες από εμάς δεν έχουμε αυτό που λέμε την κλασσική αδύνατη, τέλεια γάμπα. Ειδικά αν το συνδυάσουμε με μια ψηλή πλατφόρμα τότε το αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει!!!

Το δεύτερο που εγώ θεωρώ απαραίτητο, είναι το λεγόμενο  skinny, που αγκαλιάζει δηλαδή το σώμα. Αυτό αν είστε πιο αδύνατες ταιριάζει πολύ με μπαλαρίνες για το πρωί και γόβες το βράδυ. Αν έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια με μια μπότα ως τη μέση της γάμπας ή μποτάκι ψηλό ή μπότα μέχρι το γόνατο πιστεύω πως κολακεύει απίστευτα το θηλυκό κορμί.

Ένα από τα αγαπημένα μου jean, είναι το boyfriend style, δηλαδή το πιο φαρδύ και καθημερινό, ίσως και αθλητικό θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει αν φορεθεί με αθλητικά παπούτσια. Αυτό το φοράω περισσότερο απ’ όλα γιατί είναι άνετο, φαρδύ και νιώθω στην ουσία σαν να φοράω φόρμα. Εγώ το προτιμώ μόνο με flat παπούτσια και τα κάπως πιο χοντροκομμένα γιατί είναι φαρδύ κάτω και χρειάζεται κάτι με όγκο αλλιώς δείχνει κάπως περίεργο. Το συγκεκριμένο στυλ ενέχει πολλούς κινδύνους και μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε πολύ πιο παχιές απ’ ότι στην πραγματικότητα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να το παίρνω ένα με δυο νούμερα μεγαλύτερο ( για να είναι φαρδύ στα πόδια) και μετά το στενεύω στη μέση. Αν είναι κολλητό στα πόδια τότε μάλλον θα αδικήσει τη σιλουέτα μας.

Τέλος, αυτό το ανοιχτό μπλε jean που έχει, αυτό που θα λέγαμε, την κλασσική γραμμή είναι το παντελόνι που θα έλεγα πως έχει μια έντονη συναισθηματική αξία για μένα, καθώς είναι δώρο από κάποιον που λατρεύω .Πιστεύω όμως πως αποτελεί σταθερή αξία στην ντουλάπα μας καθώς δε φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Καθεμία από εμάς έχει τη δική της δυνατότητα να έχει έναν αριθμό παντελονιών στη ντουλάπα της από ένα μέχρι…. άπειρα. Αν όμως η τσέπη σας, ο τρόπος σκέψης σας, τα γούστα σας, θέλουν να υπάρχει μόνο ένα jean  στην ντουλάπα σας, αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο να βρείτε πιο είναι το κατάλληλο για το σώμα σας καθώς σίγουρα θα αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια του καθημερινού σας ντυσίματος.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR