counter

Συνελήφθη η Reese Witherspoon. Δείτε φωτογραφία της από το αστυνομικό τμήμα!

Συνελήφθη η Reese Witherspoon. Δείτε φωτογραφία της από το αστυνομικό τμήμα!
Συνελήφθη η Reese Witherspoon. Δείτε φωτογραφία της από το αστυνομικό τμήμα!

Reese Witherspoon

Ακόμα και τα πολύ καλά και σεμνά κορίτσια κρύβουν μια σκοτεινή πλευρά που αποκαλύπτεται κυρίως όταν βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ. Η 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Reese Witherspoon μετά από βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της κατέληξε στο τμήμα για επιθετική συμπεριφορά σε αστυνομικό της Ατλάντα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο ρουτίνας το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η ηθοποιός με το σύζυγό της, Jim Toth. Όταν ο αστυνομικός ζήτησε από τον άντρα να υποβληθεί σε αλκοολτέστ, η Reese μέσα από το αυτοκίνητο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί το όργανο.

"Ξέρεις πώς με λένε; Σε λίγο θα μάθεις καλά ποια είμαι!"

Ο αστυνομικός που διακρίσεις στους celebrities δεν έκανε, της είπε να σταματήσει και να κάτσει ήσυχη. Εκείνη δεν σταμάτησε και το αποτέλεσμα ήταν να συληφθή μαζί με τον σύζυγο της και να οδηγηθεί στο τμήμα.
Τα αποτελέσματα του αλκοτέστ έδειξαν ότι και εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος και μάλιστα τέσσερις φορες πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Η ηθοποιός σήμερα μέσω του manager της εξέδωσε μια απολογητική επιστολή στην οποία ανέφερε πόσο σέβεται την αστυνομία και το έργο της και ότι όλα έγιναν εξαιτίας των ποτών που είχε καταναλώσει.
Έτσι και η Reese Witherspoon προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των διασήμων που έχουν φωτογραφίες από το τμήμα...

Reese Witherspoon

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR