counter

Συμβαίνει τώρα! Πού βρίσκονται αυτή την ώρα Κιντάτος - Κοσμίδου - Χαραλάμπους - Κυριάκου;

Συμβαίνει τώρα! Πού βρίσκονται αυτή την ώρα Κιντάτος - Κοσμίδου - Χαραλάμπους - Κυριάκου;
Συμβαίνει τώρα! Πού βρίσκονται αυτή την ώρα Κιντάτος - Κοσμίδου - Χαραλάμπους - Κυριάκου;

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του The Voice, το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη μουσική βραδιά που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του talent show. Οι τέσσερις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του νικητή, Αρετή Κοσμίδου, Λευτέρης Κιντάτος, Αίμιλη Χαραλάμπους και Μαρία Έλενα Κυριάκου, βρέθηκαν σήμερα στα στούντιο ΚΑΠΑ από όπου μεταδίδεται  live κάθε Παρασκευή το show και παραχώρησαν συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι -παρά το ότι βρίσκονται μία μόνο ημέρα πριν το μεγάλο τελικό- δεν νιώθουν καθόλου άγχος, τουναντίον έχουν ανεβασμένη διάθεση και νιώθουν χαλαροί.

Η προγραμματισμένη συνάντηση των τεσσάρων φιναλίστ με τους δημοσιογράφους ήταν προγραμματισμένη στις 15:00 στο στούντιο ΚΑΠΑ. Η Αρετή Κοσμίδου, ιδιαιτέρως ντροπαλή και συνεσταλμένη, κατάφθασε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση στο χώρο, μιας και ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο αφού καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας -εκτός της Παρασκευής που πραγματοποιούνται τα live του talent show-, βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να είναι συνεπής στις σχολικές της υποχρεώσεις.

Η Aρετή Κοσμίδου δήλωσε στο FTHIS.GR για το ποιος θέλει να αναδειχθεί νικητής του «Τhe Voice»: «Θέλω να κερδίσει ο Λευτέρης. Γιατί είναι εξαιρετικό παιδί, με ωραία λαϊκή φωνή». Όσο για το Γιούρι Μελικόβ, η Αρετή Κοσμίδου ανάφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε ακόμα, θα βρεθούμε αύριο στο live και θα τα πούμε».

Ο Λευτέρης Κιντάτος, από την άλλη, ήταν προστατευτικός με τις διεκδικήτριες του τίτλου του νικητή και χωρίς άγχος περιμένει το αποτέλεσμα. Τέλος, η Μαρία Έλενα Κυριάκου αναφερόμενη στον –κατά δήλωσή του- «πόλεμο» που δέχτηκε ο Γιούρι Μελίκοβ είπε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ με το Γιούρι. Επειδή είναι από εύπορη οικογένεια κατηγορήθηκε ότι θα μπορούσε να επηρεάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Αυτό είναι όμως άδικο γιατί είναι σαν να υπονοείται ότι δεν τον αγαπά ο κόσμος, κάτι που δεν ισχυεί.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR