counter

Συγκλονίζει η εξομολόγηση Αλεξάνδρας Πασχαλίδου: «Με απειλούσαν με ομαδικό βιασμό και σεξουαλικά βασανιστήρια!»

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα κατά του ρατσισμού, του σεξισμού και της ξενοφοβίας στέλνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Η παρουσιάστρια μιλάει για όλα όσα βίωσε τα πρώτα χρόνια της μετανάστευσής της στη Σουηδία και η εξομολόγησή της είναι συγκλονιστική.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρει: «Είμαι ευγνώμων και προνομιούχος που δουλεύω ως δημοσιογράφος στη Σουηδία. Από την πρώτη μου μέρα στη δουλειά, 20 χρόνια πριν, με έχουν αποκαλέσει "π**νη", "τσ**λα", "καταραμένη" ξένη, αηδιαστική μετανάστρια, εβραία, γύφτισσα, μουσουλμάνα πόρνη. Μου λένε ότι θα μου κόψουν τη γλώσσα, θα μου κόψουν τα δάχτυλα, θα μου σπάσουν τα γόνατα. Ότι πρέπει να αυτοκτονήσω ή θα με σκοτώσουν αυτοί. Ότι πρέπει να γυρίσω στη χώρα μου αλλιώς θα με στείλουν αυτοί. Με απειλούσαν με ομαδικό βιασμό και σεξουαλικά βασανιστήρια. Υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω το πρωί με λεκτική βία και κοιμάμαι με σεξιστικά, ρατσιστικά, εξοργιστικά σχόλια να αντηχούν στο κεφάλι μου. Όταν πήγα στην αστυνομία μου είπαν: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, η απειλή είναι ανώνυμη". Δυστυχώς δεν είμαι η μόνη. Είμαι μια από εκατομμύρια...»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR