counter

Συγκινεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: "Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της"

Συγκινεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: "Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της"
Συγκινεί ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: "Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας της"

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος την Παρασκευή 26/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Στούντιο 4», της ΕΡΤ και παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγεία της μητέρας του το οποίο όπως εξομολογήθηκε του ήταν δύσκολο να αποδεχτεί!

Όσα είπε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

«Η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο Humans. Όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και άρχισε πια να ξεχνάει πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήμουν με την μητέρα μου. Δηλαδή δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα μια άρνηση.

Δείτε επίσης - Λάζαρος Γεωργακόπουλος: "Ήταν τεράστιο σοκ για τον οργανισμό μου. Έπινα για 10 μέρες μόνο βιταμίνη C"

Όταν κάποιος σε ρωτάει συνέχεια τα ίδια πράγματα, ρε παιδί μου, δεν μπορείς να το δεχθείς. Αρχίζεις και θυμώνεις και θέλεις να τον διορθώνεις. Κάτι το οποίο βέβαια είναι ακριβώς ένα τίποτα και το θέμα είναι ότι αγχώνεις και τον άλλον. Είναι αυτά τα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις σίγουρα αλλά βγάζεις και το δικό σου πρόβλημα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

«Το χειρότερο είναι να σου φεύγει έτσι, σιγά σιγά, ο άνθρωπος σου ή τουλάχιστον ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δηλαδή ούτε καν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό τους, σίγουρα όμως για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν μπορείς να αντέξεις κάποια πράγματα και φεύγεις από την πραγματικότητα και πας κάπου αλλού. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, εγώ όμως δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό και είναι εφιάλτης μου. Οπότε έκανα λάθη» πρόσθεσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός στην συνέντευξή του:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR