counter

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η αποκάλυψη για την έκπληξη της κόρη του, Joanne και της Λυδίας Φωτοπούλου στο "Secret Song"

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η αποκάλυψη για την έκπληξη της κόρη του, Joanne και της Λυδίας Φωτοπούλου στο "Secret Song"
Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η αποκάλυψη για την έκπληξη της κόρη του, Joanne και της Λυδίας Φωτοπούλου στο "Secret Song"

Με αφορμή την τηλεοπτική του παρουσία στον «Παράδεισο των κυριών» όσο και το θεατρικό «Humans», ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Mytv και την δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή. O γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για την πρόσφατη έκπληξη που δέχθηκε στη σκηνή του «Secret Song» από την κόρη του και τη Λυδία Φωτοπούλου.

«Η φετινή σεζόν κυλάει πολύ όμορφα. Είχα καιρό να κάνω γυρίσματα και θέατρο μαζί. τελευταία φορά ήταν στην παράσταση “Προδοσία”, που έκανα και τον “Σασμό”, αλλά τα γυρίσματα είχαν κρατήσει 4,5 μήνες. Φέτος είναι όλη η σεζόν, οπότε είναι πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τόσο καλή συνεργασία και στο θέατρο και στον “Παράδεισο των κυριών” που νομίζω ότι όλα θα κυλήσουν πολύ ήρεμα και ευχάριστα. Η συνεργασία πάντοτε παίζει ρόλο, το να ξεκινάς με χαρά να πας στο γύρισμα ή στο θέατρο. Οπότε για μένα είναι πολύ σημαντικό, τα έχουμε καταφέρει και στις δυο περιπτώσεις. Είμαι ευτυχής» είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Τhe Secret Sοng: Η συγκίνηση της Nαταλίας Γερμανoύ με την έκπληξη που έκαναν στον Λάζαρo Γεωργακόπουλo

Σας είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή του Alpha, Secret Song όπου σας έκανα έκπληξη η κόρη σας, Joanne και η Λυδία Φωτοπούλου. Πως νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Πρέπει να σας πω ότι ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε η κόρη μου για μένα. Δεν το έχει ξανακάνει. Ήταν πολύ συγκινητικό. Μου αρέσει πολύ ως καλλιτέχνης, αλλά το γεγονός ότι σκέφτηκε να μου κάνει αυτή την έκπληξη με ένα τραγούδι που το αγαπώ πολύ, με συγκίνησε. Είναι το πρώτο που έμαθε η Ιωάννα στην κιθάρα και άρχισε να το παίζει, να το τραγουδάει και τότε όλοι αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιδί είναι καλλιτέχνης. Όταν είδα και τη Λυδία, που αποφεύγει γενικά την τηλεόραση, ήταν πολύ όμορφη στιγμή και χάρηκα πολύ.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR