counter

Συγκινεί η Σοφία Λεοντίτση: "Δέκα μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη"

Συγκινεί η Σοφία Λεοντίτση: "Δέκα μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη"
Συγκινεί η Σοφία Λεοντίτση: "Δέκα μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη"

Μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της που έχει φύγει από την ζωή, έκανε η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα της και έστειλε το δικό της μήνυμα, στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ρίξτε μια ματιά! Σοφία Λεοντίτση: "Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα, δεν μου αρέσω εξωτερικά"

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για τον πατέρα της

«10 μήνες μια κόλαση. 10 μήνες άλλαξε κάθε τι δεδομένο. 10 μήνες και δεν θα είμαι ποτε ξανά η Σοφία που έμεινε πίσω την στιγμή που εσβησε.

Δεν θα ξεχάσω όμως ότι καλό πήρα από το μπαμπά μου επειδή 10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του. Έναν άνθρωπο τον αγαπάς και τον τιμάς για όλα ετσι δεν λένε.. Δεν του γυρνάς τη πλάτη στ άσχημα. Και εγώ οφείλω πολλά στο μπαμπά μου. Χάρη σε εκείνον περασα και πολύ καλα στη ζωή μου κ οφείλω να το θυμάμαι. Τώρα δεν περνάω κι έχει την ευθύνη. Όμως δεν έπαψα στιγμή να τον αγαπάω. Και επειδή του μοιάζω σήκωσα το κεφάλι μου να φτιάξω τα σπασμένα ξεκινώντας τη δική μου ζωή επαγγελματικά κουτσή αλλα ικανή. Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζι μας και κλεινομαστε να πληρώσουμε αμαρτιες άλλων. Για κάποιον λόγο συμβαίνει κ αυτο. Ομως, παλι τον αγαπαω και εύχομαι να ειναι καλά παρ ότι ξέρω πως ακόμα δεν ειναι.. γιατί κ εκείνος αγαπούσε πολυ το παιδί που μεγάλωσε και ήθελε να του προσφέρει όχι να το επιβαρύνει. Εύχομαι η δική μου η αγάπη να τον αναπαύει και να ειναι μια συγχωρεμένη ψυχή, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν ενας πολυ καλός άνθρωπος που σήμερα όμως αμαυρώνεται η μνήμη του απο κάποιους που απο τα χερια του είδαν και έφαγαν.. δυστυχως όμως σαν την οικογένεια δεν είναι κανεις εκεί έξω και οι γύρω γύρω θα σε θυμουνται μονο για το λάθος και όχι τις ευεργεσίες σου. Μπαμπά μου….», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @sofia.leontitsi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR