counter

Σοφία Λεοντίτση: "Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα, δεν μου αρέσω εξωτερικά"

Σοφία Λεοντίτση: "Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα, δεν μου αρέσω εξωτερικά"
Σοφία Λεοντίτση: "Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα, δεν μου αρέσω εξωτερικά"

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram και μια φωτογραφία από την παραλία, όπου βρέθηκε με τα δύο παιδιά της, η Σοφία Λεοντίτση μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Παράλληλα η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks αναφέρθηκε στην επιλογή της να μη ρετουσάρει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media.

Πιο αναλυτικά η Σοφία Λεοντίτση έγραψε: «Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου έτρωγα ό,τι ήθελα και ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη και οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί. Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά που θέλω να πετάξω από πάνω μου, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές που κλαίω γιατί έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Θρήνoς για τη Σoφία Λεoντίτση: Πέθανε ο πατέρας της

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω, γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολύ στους άλλους. Η ζωή έχει και τα κάτω της.

Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια και δεν είναι όλα μωρε λαικ στη ζωή μας».

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - sofia.leontitsi

Σοφία Λεοντίτση

Τη Σοφία Λεοντίτση τη γνωρίσαμε όταν ήταν 28 χρονών από το My Style Rocks 1 με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή. Η ίδια, λίγα χρόνια μετά το παιχνίδι μόδας και συγκεκριμένα το 2022 δοκίμασε την τύχη της και στο X - Factor. Εκεί, ως διαγωνιζόμενη επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι "Μυστικέ μου έρωτα" που το ξέρουμε από τη φωνή της Κατερίνας Στανίση, ενθουσιάζοντας από την πρώτη στιγμή τον Στέλιο Ρόκκο με τη φωνή και την επιλογή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR