counter

Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησε τον Σελίμ εκτός MasterChef! - Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησε τον Σελίμ εκτός MasterChef! - Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα
Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνάντησε τον Σελίμ εκτός MasterChef! - Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα

Ο Σελίμ Σελτζούκ είναι από τα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει από το Masterchef, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος  που είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους παίκτες, οσο και στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, λόγω  του αστείρευτου χιούμορ που διέθετε, αλλά και της έντονης προσωπικότητας του!

Όπως ήδη γνωρίζαμε, ο Σελίμ διαθέτει ένα εστιατόριο στο πεδίο του Άρεως , το οποίο έχει το όνομα << Anadolu>> και στο οποίο όπως ήταν φυσικό, επέστρεψε μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής!

Μάλιστα, λίγο πριν την αποχώρηση του εκκεντρικού παίκτη από το Masterchef, ο ένας από τους τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, αφού είχε δοκιμάσει ένα από τα πιάτα του, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:  «Αν μπορούσα, θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να φάω στο μαγαζί του Σελίμ πριν το MasterChef και μετά το MasterChef». Γεγονός που αποδεικνύει ότι η εξέλιξη του Σελίμ ήταν θεαματική!

Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς το είπε και το έκανε, καθώς βρέθηκε στο εστιατόριο του μάγειρα και δοκίμασε τα πιάτα του! Μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και ο Σελίμ ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ακόμη, λίγες εβδομάδες νωρίτερα κι ο άλλος από τους 3 κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφτηκε το Anadolu, ώστε να γευτεί τις σπεσιαλιτέ του Σελίμ!

« Δεν στενοχωριέμαι που έφυγα. Μου λείπουν κάποια πράγματα που έζησα εκεί πέρα, αλλά δεν θα έμενα και για όλη μου τη ζωή εκεί. Ηρθε η μέρα μου και έφυγα. Ολα καλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αδικία μέσα στο παιχνίδι. Τα ίδια πράγματα που είπαν οι κριτές για το πιάτο μου, τα είχα σκεφτεί κι εγώ. (...) Οι συνταγές στο μαγαζί μου είναι από το παρελθόν, έχω διαλέξει έναν ωραίο κατάλογο. Ο κόσμος στο μαγαζί μου χορταίνει. Είμαι στην Ελλάδα από το 2003. Ημουν στη Θεσσαλονίκη, εκεί μαγείρευα» έχει δηλώσει ο μάγειρας σε συνέντευξή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου». 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Σελίμ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR