counter

Survivor: Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας

Survivor: Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας
Survivor: Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας

Την έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια προκάλεσε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Για άλλη μια φορά στην παραλία των Μπλε ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς με τον makeup artist να πρωταγωνιστεί.

Όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στην κόρη του Τάκη Καραγκούνια ο τελευταίος ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει: «Θεατρίνε, δεν ντρέπεσαι. Μην ξαναμιλήσεις για το παιδί μου. Ως εδώ άχρηστε».

Δείτε επίσης – Survivor: Το ζέσταμα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ που έκανε το Twitter να “κλάψει”

Survivor – Τα κλάματα του Τάκη Καραγκούνια

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε λυγμούς και είπε: «Θέλω να πω σ’ όλο τον κόσμο ότι παίρνουμε κάποιες αποφάσεις για τα παιδιά μας. Εγώ αποφάσισα να λείπω χρόνια μακριά από το σπίτι μου, για να μεγαλώσω την κόρη μου με αξίες. Να καταφέρω να εκπληρώσω το όνειρο της που θέλει να γίνει κτηνίατρος. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας, αυτός ο άνθρωπος να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Κλαίω σα μικρό παιδί από τα νεύρα μου, γιατί με πνίγει το δίκιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με έχει πει … επειδή αγαπάω την πατρίδα μου. Μου έχει πει ότι δε σέβομαι την διαφορετικότητα, ενώ έχω φίλους με διαφορετικότητα. Και το γνωρίζουν όλοι αυτό εκεί έξω. Παρακαλώ όσοι άνθρωποι από αυτούς μας ακούνε, επειδή έρχεται η ένωση αφήστε μας να χαρούμε. Στείλτε τον κάπου αλλού τον κύριο αυτόν σας».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από το Survivor

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR