counter

Survivor: Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν Τριαντάφυλλος-Μπόγδανος και οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα με νέο επεισόδιο, στο οποίο οι δυο ομάδες πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία και το πασχαλινό φαγοπότι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος κατά τη διάρκεια του αγώνα έμοιαζε πιο ψυχωμένος από ποτέ και σε κάθε νίκη οι πανηγυρισμοί του ήταν άνευ προηγουμένου.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, λόγω της μεγάλης του χαράς, φιλήθηκε στο στόμα τον… Τριαντάφυλλο δύο φορές. Το Twitter φυσικά «πήρε» φωτιά και τα σχόλια δε σταμάτησαν στιγμή.

Με αφορμή μάλιστα πως ο Ηλίας Μπόγδανος καταφέρονταν μέχρι και πριν λίγο καιρό, εναντίον του Τριαντάφυλλου, πολλοί χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την απορία τους για την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Δυο ωστόσο ήταν οι φωτογραφίες που έγιναν viral, με αφορμή το φιλί των δυο παικτών της Κόκκινης ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί συνέκριναν με χιούμορ, το φιλί στο στόμα του Τριαντάφυλλου και του Ηλία Μπόγδανου με εκείνα που είχαν ανταλλάξει στο παρελθόν η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και η Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR