counter

Survivor: Οι πρώτες ώρες της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η ίδια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο του νησιού και πρόκειται να αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το πρωί της Παρασκευής η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε τις πρώτες ώρες της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Και πριν σε ξενοδοχείο ήταν, ηλιοθεραπείες έκανε η κοπέλα, δεν έκανε και τίποτα. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR