counter

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άρη Σοϊλέδη: “Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης..”

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άρη Σοϊλέδη: “Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης..”
Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άρη Σοϊλέδη: “Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης..”

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor o Τάκης Καραγκούνιας εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος με τον Άρη Σοϊλέδη μετά την παραβίαση των κανονισμών.

Να θυμίσουμε ότι ο  Άρης Σοϊλέδη και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, αυτό της επικοινωνίας με τα αγαπημένα πρόσωπα τους, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να τους ανακοινώσει ότι θα έχουν αποκλεισμό από τα επόμενα έπαθλα φαγητού ή επικοινωνίας που θα κερδίσουν οι μπλε.

Survivor – Τι είπε ο Τάκης Καραγκούνιας  για τον Άρη Σοϊλέδη;

«Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που το είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και αυτό, όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα του όπως είπες και να ξέρεις αν είναι καλά. Και εγώ θέλω να πω σ’ αγαπώ στην κορούλα μου και τη μητέρα μου που έχασε τον άντρα της, τον πατέρα μου… Σου είπε η κοπέλα σου, ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αυτά που έκανες με τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες αυτά που κάνατε με την κολλητή σου και τα πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ, να μην τα έβγαζε στη φόρα…. Είπες στον Εμμανουήλ, “Ξέρω τι έχεις πει και να τα διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει”» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στη κάμερα της παραγωγής.

Δείτε επίσης - Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης-φαβορί για αποχώρηση

Δείτε παρακάτω τα σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR