counter

Survivor: Ο Σερραίος εκδότης που είχε σχέση η Μυριέλλα Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο

Survivor: Ο Σερραίος εκδότης που είχε σχέση η Μυριέλλα Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο
Survivor: Ο Σερραίος εκδότης που είχε σχέση η Μυριέλλα Κουρεντή μέχρι τον Σεπτέμβριο

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του έκτου κύκλου του Survivor.

Σήμερα Τετάρτη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της γνωστής ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως η Μυριέλλα Κουρεντή στα τέλη του περασμένου Ιουνίου βρέθηκε στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνο το διάστημα είχε χωρίσει ήδη με τον John, ο οποίος μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό.

Όταν η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στις Σέρρες με το “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω” γνώρισε έναν δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής, με τον οποίο η Μυριέλλα δημιούργησε μια σχέση, που κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου και της Μυριέλλας παραμένουν φιλικές, ενώ η δημοσιογράφος ανέφερε πως με τον John δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ αλλά συνεχίζουν να είναι συνεργάτες και να τρέφουν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR