counter

Survivor: Ο Βαλάντης απαντά για πρώτη φόρα για την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βαλάντης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που οδήγησε στην αποχώρηση του από το Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έφυγε από το συμβούλιο – Η φράση του Βαλάντη για την υγεία της που την ενόχλησε

«Μίλησα για κάτι που πιστεύω με τις δικές μου αρχές. Με αυτά που έχω μάθει στη ζωή μου, με αυτά που πιστεύω. Κυρίως για τη θρησκεία, εκεί αναφέρθηκα. Το αν πιστεύω εγώ ότι οι δοκιμασίες είναι για να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, δεν θα το απορρίψεις , γιατί τι έχουν πει στην ιστορία πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι είναι από την εκκλησία.  Δεν μπορείτε να μου πείτε πως κάνω λάθος σε αυτό.

Αυτό που της είπα πολύ ήρεμα, γιατί αισθάνθηκα πολύ λύπη για τον τρόπο που φέρθηκε εκείνη τη στιγμή για τη σχέση. Ένιωσα ότι με πυροβολεί και θέλει να βγάλει σκάρτο ξαφνικά. Και λέω δεν φαίνεται να λες ψέματα και γύρισα με λύπη και της είπα ότι δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο η δοκιμασία», είπε ο Βαλάντης,

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την απάντηση του Βαλάντη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR