counter

Survivor: Νίκος Γκάνος κατά Αλέξη Παππά - "Είναι ένα είδος νέας γενιάς buller"

Survivor: Νίκος Γκάνος κατά Αλέξη Παππά - "Είναι ένα είδος νέας γενιάς buller"
Survivor: Νίκος Γκάνος κατά Αλέξη Παππά - "Είναι ένα είδος νέας γενιάς buller"

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στο νέο επεισόδιο του “Survivor” ο Νίκος Γκάνος μίλησε στην κάμερα και στράφηκε κατά του Αλέξη Παππά μετά την τελευταία ψηφοφορία.

Δείτε επίσης! Survivor: "Καταπέλτης" ο Σταμάτης για τον Τζέιμς Καφετζής - "Εκεί που έφτασε, έφτασε με την πονηριά του"

Όσα είπε ο Νίκος Γκάνος

«Στο συμβούλιο βγήκε ο Αλέξης υποψήφιος από την ομάδα μας, δεν ήξερα τι θα ψηφίσουν τα άλλα παιδιά. Ο Αλέξης έχει λίγο νευριάσει που ξαναβγήκε υποψήφιος. Είναι η τρίτη φορά που είναι υποψήφιος από την ομάδα του, αυτό πιστεύω κάτι δηλώνει. Προσωπικά τον ψήφισα και αγωνιστικά αλλά και σαν θέμα συμβίωσης και συμπάθειας…

Ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή εγώ και η Μαρία και τον ψηφίζουμε, κάτι που δεν ισχύει αφού αγωνιστικά είναι κατώτερος. Θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Δε μιλάω πολύ. Το έχει καταλάβει ο κόσμος, δε με νοιάζει να φανώ πολύ, αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες, “δε μπορώ άλλο, πρέπει να τα πω”.

Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, αυτό που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι, είναι μεγάλη αλήθεια, ήμουν κι εγώ μπροστά, ήμουν μπροστά και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε πει. “θέλετε να κάνω τον Γιάννη να τον εκθέσω” και γέλαγε… Εμένα όταν ήμουν τραυματίας με ψήφισε και ήθελε να πείσει και τα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν», είπε ο Νίκος Γκάνος για τον Αλέξη Παππά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όσα δήλωσε ο τραγουδιστής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR