counter

Survivor: Ξεσπά η Ασημίνα κατά του Τζέιμς - "Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει"

Survivor: Ξεσπά η Ασημίνα κατά του Τζέιμς - "Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει"
Survivor: Ξεσπά η Ασημίνα κατά του Τζέιμς - "Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει"

Τεταμένες συνεχίζουν να είναι οι σχέσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor.

Στο αποψινό επεισόδιο η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε κατά του παίκτη της μπλε ομάδας με αφορμή όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Διαβάστε επίσης! Survivor: "Καρφώνει" η Ασημίνα τον Τζέιμς! "Αν κρίνω από τις φιλίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρει"

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος κι όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς λέγοντας σε εμένα "τι θα συμβεί τώρα, πως όταν το βρίσκει θα μπαίνει να παίζει κι όταν δεν το βρίσκει δεν θα παίζει;". Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη.

ις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω… Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν με κακό τρόπο σχετικά με τον τραυματισμό μου. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας στην κάμερα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR