counter

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό
Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό

Στο νέο επεισόδιο του "Survivor" το βράδυ της Τρίτης 17 Απριλίου ο Τζέιμς Καφετζής έμαθε για το πρόσφατο ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ο Τζέιμς Καφετζής που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης, ενημερώθηκε από την παραγωγή για ότι συνέβη στον πατέρα του και του ξεκαθάρισαν πως είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε! Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό

Όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής για το ναυάγιο του πατέρα του

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά και σύντομα θα είναι στην οικογένειά μου. Η παραγωγή μου είπε ότι υπήρχε μια μεγάλη κακοκαιρία, υπήρχε ένα μπουρίνι, έσπασε το κατάρτι και το ένα οδήγησε στο άλλο και έγινε ρήγμα στο σκάφος….Αυτή που σκέφτομαι τώρα που ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι καλά είναι η μητέρα μου γιατί τόσα χρόνια ζορίζεται που αφήνει τον πατέρα μου να κάνει τόσα ταξίδια», είπε ο Τζέιμς Καφετζής και αναφέρθηκε στην αγωνία που έχει πάντα η μητέρα του για τα ταξίδια του πατέρα του και ειδικά για το συγκεκριμένο.

«Είμαι πολύ μπερδεμένος, συναισθηματικά φορτισμένος, είμαι ακόμα σε σοκ και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», πρόσθεσε ο Τζέιμς Καφετζής μιλώντας στην κάμερα για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR