counter

Survivor: Η ανάρτηση πρώην παίκτριας - "Σαν σήμερα μου έκλεψαν οικονομίες μιας ζωής"

Survivor: Η ανάρτηση πρώην παίκτριας - "Σαν σήμερα μου έκλεψαν οικονομίες μιας ζωής"
Survivor: Η ανάρτηση πρώην παίκτριας - "Σαν σήμερα μου έκλεψαν οικονομίες μιας ζωής"

Τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Survivor. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης κάποιοι απατεώνες της είχαν αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό, με την ίδια να τονίζει πως η τράπεζα δεν την προστάτευσε.

«Μετά το Survivor με βίασαν! Με βίασαν ψυχολογικά. Η τράπεζα δεν με προστάτευσε καθόλου, με αποτέλεσμα χάκερς να πάρουν όλα μου τα χρήματα από το παιχνίδι κι ένα δικό μου, επίσης, προσωπικό ποσό που είχα. Με βίασαν και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη», είχε πει η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η ανάρτηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Έναν περίπου χρόνο μετά, η πρώην παίκτρια του Survivor με μια ανάρτησή της στο Instagram, έκανε έναν προσωπικό απολογισμό, στέλνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορά σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ίσως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό πόσο και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το πέρσι τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μένουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά» έγραψε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στον προσωπικό της λογαριασμό.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR