counter

Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους

Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους
Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην κόντρα τους

Τις διαφορές του θέλησαν να λύσουν στο αποψινό επεισόδιο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ναυσικά ζήτησε από την συμπαίκτριά τους να μιλήσουν, καθώς κάθε φορά που της έχει εμπιστευτεί κάτι αυτό συνηθώς το μαθαίνουν και άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ! Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της – Η αντίδρασή του όταν του είπε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

«Δεν με νοιάζει, δεν έχω ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν τίποτα εδώ μέσα. Βάζω τα όριά μου με συγκεκριμένους ανθρώπους και με άλλους είμαι πιο κοντά. Τώρα αν γίνονται συζητήσεις με τους ανθρώπους που είμαι πιο κοντά και αυτές οι συζητήσεις φεύγουν και ανοίγουν τυχαίως και βάζει ο καθένας την σάλτσα του, εγώ δεν είμαι υπεύθυνη για αυτό. Δεν με νοιάζει να χαλάσω εδώ μέσα την καρδούλα μου για κανέναν, ούτε να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, ούτε να πιστέψω κανέναν από όσα δεν ήμουν μπροστά και δεν τα άκουσα και δεν τα είδα», της είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στη συνέχεια η ίδια μιλώντας στην κάμερα ανέφερε πως εμπιστεύεται μόνο την Βρισηίδα Ανδριώτου και την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μυριέλλα Κουρεντή μεταφέρουν διαφορετικά όσα ακούνε.

«Θέλω να καταλάβεις ότι μίλησε για συγκεκριμένες συμπεριφορές, οι οποίες δεν ξέρω αν συνέβησαν ή όχι. Αλλά αν συνέβησαν είναι πάρα πολύ αρνητικές. Ευρυδίκη μην επηρεάζεσαι από τις φίλες σου και από όσα λένε. Εγώ δεν θα μάθω ποιος λέει αλήθεια», της απάντησε από την άλλη πλευρά η Ναυσικά.

 

 

Μετά από τη συζήτηση με την Ευρυδίκη ανέφερε στην κάμερα του Survivor:

«Με ενοχλεί και με πληγώνει που η Ευρυδίκη δεν προσπάθησε να τα βρούμε και δεν προσπάθησε να με πείσει για τη δική της αλήθεια. Ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα. Η Κάτια ισχυρίζεται πως όλο αυτό με τις διακοπές το είπε για το πώς αντιμετωπίζω γενικά όλο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να πιστέψω ότι το είπε έτσι. Θα πιστέψω την Κάτια σε αυτό που μου είπε».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR