counter

Survivor: Έξαλλος ο Αλέξης με τον Γκιουλέκα - "Δεν θα γράψεις στο κούτελό μου τη λέξη 'μαλ@@@'"

Survivor: Έξαλλος ο Αλέξης με τον Γκιουλέκα - "Δεν θα γράψεις στο κούτελό μου τη λέξη 'μαλ@@@'"
Survivor: Έξαλλος ο Αλέξης με τον Γκιουλέκα - "Δεν θα γράψεις στο κούτελό μου τη λέξη 'μαλ@@@'"

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου μεγάλη ένταση υπήρξε στην καλύβα της κόκκινης ομάδας.

Πρωταγωνιστής αυτού του καυγά ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος και ξέσπασε κατά του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη.

Αφορμή στάθηκε το αγώνισμα της προηγούμενης ημέρας, για το οποίο ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε τους δυο συμπαίκτες του πως παράτησαν την μονομαχία προς όφελος της μπλε ομάδας.

Δείτε επίσης! Survivor: Τα "καρφιά" του Τζέιμς για την Ασημίνα & την ψηφοφορία! "Βλέπω ένα παρεάκι..."

Survivor - Όσα ειπώθηκαν στην κόκκινη ομάδα

«Μου είπαν τα παιδιά ότι ο Γιάννης παράτησε το παιχνίδι, πέταγε τους στόχους στον γάμο του Καραγκιόζη! Ο Γιώργος αποφάσισε ότι είναι κουρασμένος όταν είδε ότι έχασε από τον Σταμάτη, μετά ξαναμπήκε στο flag race και ξαφνικά ξε-κουράστηκε. Δεν καταλαβαίνω όταν παίρνει ένας παίκτης τόσα χάπια που λέει ότι παίρνει και είναι σωματικά καταβεβλημένος, αν θα αλλάξει κάτι στο σώμα του, μέσα σε 15 λεπτά ξεκούρασης και αν τελικά όλο αυτό που φαίνεται, ότι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα… Το είδαν! Αφού το είδαν 8 άτομα, τότε σημαίνει ότι δεν είναι όλοι ηλίθιοι! Δεν μπορεί να γράφει τη λέξη μαλ@@ας στο κούτελο τους.

Δεν γίνεται να το δεχτούμε αυτό και να πάμε να πούμε, “ευχαριστώ παιδιά που το γράψατε στο κούτελο μας”. Κι αν αυτό φαίνεται περίεργο, πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας. Την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε μονομαχίες και πριν θα έχουμε ασυλίες, για τις οποίες θα πρέπει να παλέψουμε, που ξέρω εγώ ότι δεν θα τα παρατήσουν και δεν θα ευνοήσουν με τη στάση τους τους μπλε;», αναρωτήθηκε εκνευρισμένος ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην κάμερα.

Στη συνέχεια, στην καλύβα δημιουργήθηκε ένας μεγάλος καυγάς με φωνές και αιχμές.

Όταν μάλιστα Γιώργος Γκιουλέκας επιχείρησε να εκφράσει τις ενστάσεις του στον ηθοποιό, τότε ο Αλέξης Παππάς ξέσπασε: «Εμείς εδώ σε αυτή την καλύβα συμπεριφερόμαστε σαν μια ομάδα. Εγώ δεν έχω κρύψει τίποτα από κανέναν, αδελφέ μου! Θα τα πω και άμα δεν γουστάρεις, δικό σου θέμα. Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράφεις τη λέξη μαλ@@κας στο κούτελο μου. Συγγνώμη κιόλας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα ειπώθηκαν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR