counter

Survivor: Δείτε ποιο τραγούδι αφιέρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Σπύρο Μαρτίκα

Survivor: Δείτε ποιο τραγούδι αφιέρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Σπύρο Μαρτίκα
Survivor: Δείτε ποιο τραγούδι αφιέρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Σπύρο Μαρτίκα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα από την ομάδα των Μαχητών να παραπονιέται για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στους πιο κοντινούς του ανθρώπους μέσα στην καλύβα.

 «Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας του συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μαίη και ο Σάββας είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα του, που είναι οι μόνοι αληθινοί και οι μόνοι που εμπιστεύεται. Αντρέα μου κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί… κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις κάθε βράδυ σε σκούνταω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο, όταν βλέπεις όνειρα… Αντρέα μου λυπάμαι για όσα άκουσα χθες στο συμβούλιο λυπάμαι για τη στάση σου αυτή και πραγματικά λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες και ίσως είμαι ο μοναδικός που σε έχει στηρίξει σε αυτό το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ακούγοντας τα παράπονά του Σπύρου Μαρτίκα ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα κομμάτι που όπως είπε ταίριαζε πολύ.

Έτσι, άρχισε να τραγουδά: «Τσίφτη μου χαδιάρη και παραπονιάρη..» ενώ υποσχέθηκε ότι στην ένωση αν την σκεπάζει τα βράδια θα τον αναφέρει εκείνη στα πιο κοντινά της άτομα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR