counter

Survivor: Άρης Σοϊλέδης & Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν κοντά για πρώτη φορά στο παιχνίδι

Survivor: Άρης Σοϊλέδης & Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν κοντά για πρώτη φορά στο παιχνίδι
Survivor: Άρης Σοϊλέδης & Βρισηίδα Ανδριώτου ήρθαν κοντά για πρώτη φορά στο παιχνίδι

Στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγο πριν το αγώνισμα με τους παίκτες του αντίστοιχου Τούρκικου ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

Να υπενθυμίσουμε πως όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν κόντρες και εντάσεις μεταξύ τους.

Ο Άρης Σοϊλέδης συμπαραστάθηκε στην Βρισηίδα Ανδριώτου για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Όσα είπαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Ήθελα να είμαι δίπλα σου, παρόλο που ξέρεις ότι δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά δεν έχουμε τσακωθεί και σοβαρά ποτέ πάνω στο παιχνίδι. Ήθελα να είμαι δίπλα σου και θα είμαι δίπλα σου σε κάθε στιγμή στο παιχνίδι ή ακόμα και έξω όταν θα με χρειαστείς για κάτι τέτοιο. Είμαι πάντα δίπλα σου και θα είμαι δίπλα σου σαν φίλος γιατί έχουμε ζήσει εδώ μέσα απίστευτη πείνα, απίστευτη εξαθλίωση, απίστευτες στιγμές… Να ξέρεις ότι εγώ θα είμαι εκεί για σένα αν με χρειαστείς ,στο λέω πολύ ειλικρινά και μην κλαις σε παρακαλώ», είπε ο Άρης Σοϊλέδης με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά σε κλάματα.

Από την πλευρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε στην κάμερα για τον ποδοσφαιριστή: «Μου μίλησε έξω από την καρδιά του. Νομίζω ότι δεν έχω δει τον Άρη πιο αληθινό στο παιχνίδι. Συγκινήθηκα και εγώ πάρα πολύ και ένιωσα και άσχημα γιατί ότι του έχω πει ή ότι έχω κάνει απέναντί του αλλά να πω την αλήθεια είμαστε σε ένα παιχνίδι ότι έχω πει στον Άρη είναι η αλήθεια μου. Θα με βρει αντιμέτωπη σε πολλά πράγματα, είμαι αυτή που είμαι… αντιδραστική. Ναι, γιατί έχω λόγο και άποψη».

Στο τέλος, ο ποδοσφαιριστής είπε: «Να ξέρεις ότι ίσως να είναι και για καλό σου αυτό που έγινε γιατί είδες πραγματικά την αλήθεια και θα απομακρυνθείς από αυτόν τον άνθρωπο. Και οτιδήποτε χρειαστείς, εγώ θα είμαι εδώ και στο λέω με πολλή αγάπη αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR