counter

Survivor all Star Τελικός: Στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor all Star Τελικός: Στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Survivor all Star Τελικός: Στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor all Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι δυο παίκτες που έφτασαν μέχρι το τέλος και διεκδικούν τον τίτλο του νικητή, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δείτε επίσης - Survivor all Star Τελικός: Η άφιξη των πρώην παικτών στο Γαλάτσι (Φωτογραφίες)

Survivor all Star - Στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον μεγάλο τελικό

Στο πλευρό τους οι δυο φιναλίστ έχουν τους συγγενείς τους και τους δικούς του ανθρώπους. Από το Γαλάτσι απόψε δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο Survivor all Star.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε μάλιστα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στις εξέδρες του ανοιχτού θέατρου του Άλσους Βεϊκου να εμψυχώνει τον Σάκη Κατσούλη και η χαρά της και η περηφάνεια της να μην κρύβεται για την πορεία του συντρόφου της στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Photo Credits: NDP

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Το μήνυμα στήριξης στον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του Survivor all Star

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Survivor all Star έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τον Σάκη Κατσούλη στην οποία έγραψε: «Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε».

Δείτε επίσης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του "Survivor all Star"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR