counter

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του "Survivor all Star"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του "Survivor all Star"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του "Survivor all Star"

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor all Star! Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης διεκδικούν τον τίτλο του νικητή, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως στον χθεσινό ημιτελικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατέκτησε την τρίτη θέση και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης της τέταρτη θέση.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό! "Ο αριθμός 3 έρχεται συνέχεια πάνω μου"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Η ανάρτηση για τον τελικό του Survivor all Star και τον Σάκη Κατσούλη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του Survivor All Star, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε μια ανάρτηση για τον σύντροφό της και συμπαίκτη της στο ριάλιτι επιβίωσης, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό για δεύτερη φορά. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγραψε πως είναι πολύ υπερήφανη για τον Σάκη Κατσούλη, ενώ παράλληλα ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

 

 

«Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε την ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη λίγο πριν τον τελικό του Survivor all Star:

Photo Credits: Papadakis Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR