counter

Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής

Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής
Survivor All Star Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής

Μετά από έξι μήνες τηλεοπτικής παρουσίας το “Survivor All Star” ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Ο μεγάλος τελικός του “Surviuvor All Star” πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο ανοιχτό θέατρο Άλσος Βεϊκου και μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Γαλάτσι ώστε να μάθει τον νικητή και να υποστηρίξει τους δυο φιναλίστ.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψαν την αγωνία τους, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς εξέφρασαν τα συναισθήματά τους, ενώ μοιράστηκαν με όλους αναμνήσεις από τον Άγιο Δονίμικο.

Από την αρχή του τελικού του “Survivor All Star” η ψηφοφορία ήταν ανοιχτή και το κοινό ψήφιζε τον αγαπημένο του παίκτη.

Δείτε επίσης! Survivor All Star Τελικός: Η διαφωνία μεταξύ Σχίζα και Κατσούλη! "Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται"

Survivor All Star – Αυτός αναδείχτηκε νικητής

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τον φάκελο, ο οποίος έγραφε το όνομα του νικητή.

«Η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες στην ψηφοφορία είναι οριακή. Είναι ελάχιστη η διαφορά στην ψηφοφορία. Είναι κάτι που το έχουμε ξαναζήσει. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι μεγάλο ντέρμπι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Μετά από λίγη ώρα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του “Survivor All Star” είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε επίσης! Survivor all Star Τελικός: Η αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες που αποβληθήκαν και αυτή που περίμενε πως θα φτάσει στη δυάδα​

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Σάκης Κατσούλης είχε κερδίσει ξανά το “Survivor” το 2021.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον Σάκη Κατσούλη και ξέσπασαν πανηγυρισμοί.

Φυσικά, η πρώτη που έτρεξε στην αγκαλιά του νικητή και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί ήταν η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

 

Survivor All Star – Τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του

Ο Σάκης Κατσούλης ξετρελαμένος με το αποτέλεσμα και τη νίκη του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις πριν το “Survivor All Star” ρίξει αυλαία.

«Δεν έχω λόγια αλλά επειδή πάντα μιλάω με αυθορμητισμό, ένα πράγμα θα πω σε όλους. Αγαπάτε, αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά, να είστε ειλικρινείς, όπως νομίζω ήμασταν και οι δύο στον σημερινό τελικό. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει πραγματικά τη ζωή και δεν το λέω και γιατί κρατάω το τρόπαιο, αλλά γιατί έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη τα λέει όλα, η αγάπη του κόσμου μεγάλη λέξη. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σίγουρα. Πραγματικά σας λατρεύω όλους», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Μάθετε τα πάντα για τον Σάκη Κατσoύλη: Αυτό είναι το βιογραφικό του νικητή του Survivοr​

Survivor All Star Τελικός – Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη Κατσούλη

Μετά την ανάδειξη του Σάκη Κατσούλη νικητή του “Survivor All Star”, ο Νίκος Μπάρτης που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, τον συνεχάρη.

«Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η αγάπη του είναι ανεκτίμητη. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Επιτέλους έκανα αυτό που ήθελα, πήγα εκεί πάνω, είδα τους δικούς μου, είδα τους φίλους μου, όλη η οικογένεια… Ξελάφρωσα και τώρα πάμε πίσω στο σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μπάρτζη μετά την ήττα του.

Survivor All Star - Η αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη με τον πατέρα του

Μετά την ανακοίνωση πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του “Survivor All Star” πολλοί έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν.

Ανάμεσά τους και ο πολυαγαπημένος του πατέρας.

*Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR