counter

Survivor All Star Τελικός: Η διαφωνία μεταξύ Σχίζα και Κατσούλη! "Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται"

Survivor All Star Τελικός: Η διαφωνία μεταξύ Σχίζα και Κατσούλη! "Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται"
Survivor All Star Τελικός: Η διαφωνία μεταξύ Σχίζα και Κατσούλη! "Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται"

Στον μεγάλο τελικό του “Survivor All Star” το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου ο Γιώργος Λιανός θέλησε να δώσει τον λόγο και σε πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και όχι μόνο στους δυο φιναλίστ, Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη.

Μεταξύ των παικτών που μίλησαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους και μοιράστηκαν αναμνήσεις από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρησή του από το “Survivor All Star” και μια ατάκα του προκάλεσε στη συνέχεια μεγάλη συζήτηση.

Δείτε επίσης! Survivor All Star: Οι απουσίες από τον μεγάλο τελικό! Απόντες αρκετοί πρώην παίκτες

Survivor All Star Τελικός – Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ, με τη βοήθεια του κόσμου πάνω από όλα και πόσο αληθινός άνθρωπος είναι και καθαρός χαρακτήρας», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και πρόσθεσε: «Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία, έξω από τα νερά μου. Μπορούν να το παραδεχτούν όλοι. Εγώ δεν ταίριαζα εκεί μέσα. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε».

Survivor All Star Τελικός – Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη

Στη συνέχεια και μετά τα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας, τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά. Ίσως εγώ στηρίχτηκα στα δικά μου χέρια και πόδια και όχι στην στρατηγική του παιχνιδιού. Έχω άλλα θέλω, άλλα πιστεύω! Βρισκόμαστε σε μια γιορτή, είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ.

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε ακόμη! Survivor all Star Τελικός: Ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης​

Να θυμίσουμε, πως ο τελικός του “Survivor All Star” διεξάγεται ζωντανά από το ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR