counter

Survivor All Star: Τα "καρφιά" του Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση - "Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα"

Survivor All Star: Τα "καρφιά" του Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση - "Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει  απροκάλυπτα"
Survivor All Star: Τα "καρφιά" του Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση - "Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα"

Δυναμικά ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Πολλοί είναι οι παίκτες οι οποίοι τα «έχουν βάλει» με τον Ηλία Γκότση καθώς όπως ισχυρίζονται ματσάρεται συνέχεια με πιο αδύναμους παίκτες προκειμένου να φέρνει νίκες στην ομάδα τους.

Δείτε επίσης - Καρολίνα Καλύβα: "Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, είπα ας μαθευτεί μια ώρα αρχύτερα"

Ανάμεσα  σε εκείνους που μίλησαν για τον παίκτη στην κάμερα της παραγωγής ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor All Star - Τα καρφιά του Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση – Τι είπε στην κάμερα της παραγωγής;

«Εντυπωσιακοί οι Μπλε. Είναι τόσο προβλέψιμοι. Ενοχλούνται που καταλαβαίνουμε τόσο εύκολα ό,τι κάνουν, που ακούνε τις αλήθειες από την ομάδα μας. Παίζοντας σοβαρά αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σε προθέσεις κι όταν κάποιος μιλά για ομαδικότητα και κοιτά το ατομικό του συμφέρον. Δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στον Ηλία Γκότση, που άλλα λέει κι άλλες είναι οι πράξεις του. Άλλα θέλει να πουλήσει στον κόσμο κι άλλα κάνει απροκάλυπτα στην ομάδα και για τον εαυτό του» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR