counter

Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας και της Στέλλας για τη Σταυρούλα, "Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει"

Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας και της Στέλλας για τη Σταυρούλα, "Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει"
Survivor All Star: Τα "καρφιά" της Μαριαλένας και της Στέλλας για τη Σταυρούλα, "Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει"

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής το Survivor all Star  μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στον στίβο μάχης για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου, η Μαριάλενα Ρουμελιώτη και η Στέλλα Ανδρεάδου μιλώντας στην κάμερα έριξαν τα βέλη τους στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποχώρησε τελευταία από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το "Survivor all Star"

Survivor all Star – Τα καρφιά για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα είσαι, αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό», είπε στην κάμερα η Στέλλα Ανδρεάδου και συνέχισε:

«Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες! Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα. Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

Από την άλλη πλευρά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε: «Βλέπαμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει μέρα με τη μέρα, συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι και έγινε. Παρόλα αυτά τα τελευταία της λόγια ήταν και δεν ήταν».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR