counter

Survivor All Star: Οι δύο ομάδες και η συμμετοχή της Σοφιάννας Αβραμάκη

Survivor All Star: Οι δύο ομάδες και η συμμετοχή της Σοφιάννας Αβραμάκη
Survivor All Star: Οι δύο ομάδες και η συμμετοχή της Σοφιάννας Αβραμάκη

Πρεμιέρα κάνει στις 8 Ιανουαρίου το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ήδη έχουν ανακοινωθεί επίσημα 11 άτομα, τα οποία θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της – “Θα το πω…”

Survivor All Star – Η διαμόρφωση των ομάδων και η συμμετοχή της Σοφιάννας Αβραμάκη

Το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε πως θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες του Survivor All Star.

Στην πρώτη ομάδα είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον Σάκη Κατσούλη, την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο, ενώ στην δεύτερη τον Ηλία Γκότση, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Στάθη Σχίζα, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μουστάκη αποκάλυψε πως στο ριάλιτι επιβίωσης είναι πολύ πιθανόν να δούμε τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Η παίκτρια του Survivor 2022 δεν ήταν στα αρχικά πλάνα της παραγωγής, ωστόσο μετά τη φημολογία για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο το ενδεχόμενο παραγωγής συμμετοχής της ξαναεξετάστηκε.  

Δείτε το σχετικά βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR