counter

Survivor all Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Survivor all Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο
Survivor all Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απαντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Από το Survivor all Star αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας βρέθηκε στον τάκο μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Κρις Σταμούλη και τον Κώστα Παπαδόπουλου, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έφυγε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor all Star. Ο ίδιος μίλησε για όλα όσα έγιανν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τους συμπαίκες τους.

Δείτε επίσης - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Από πού βγαίνει το όνομα του - Ποια η ιστορία που κρύβει

Survivor all Star – Οι πρώτες δηλώσεις του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου μετά την αποχώρηση 

«Είμαι καλά στην υγεία μου. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είχα ένα δυνατό προαίσθημα ότι θα αποχωρήσω. Το ένιωθα πριν ανακοινωθεί το όνομά μου.  Όταν αποχώρησα, είδα ότι όλοι οι συμπαίκτες μου με πλησίασαν. Κανένας δε χαίρεται όταν φεύγει κάποιος δικός τους. Κάπως έτσι νομίζω το αντιμετωπίσανε. Στο Surivor All Star όλοι παρουσιάζουν κάτι άλλο από αυτό που είναι, όπως στο “Μια νύχτα στο Παλέρμο”, είμαστε όλοι μαζί και όλοι χώρια.

Υπάρχουν αυξημένες προστριβές, γιατί υπάρχει πείνα, υπάρχει όλος αυτός ο ανταγωνισμός, είναι αντίξοες οι συνθήκες. Δεν κοιμόμασταν καλά. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ και τον είχα ακριβώς στο κεφάλι μου και στο αφτί μου», είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και συνέχισε:

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν λιγάκι προκατειλημμένος μαζί μου με το που μπήκα στο παιχνίδι. Δε ξέρω αν είναι γενικά έτσι σαν χαρακτήρας, πειραχτήρι και καυστικός. Αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος προτιμά να είναι κοντά με κάποιον σαν τον Τάκη, πολύ ευχαρίστως. Εγώ γιατί να νοιαστώ γι’ αυτό; Εγώ τον Κωνσταντίνο τον βλέπω να είναι κολλητός με τον Τάκη και με τη Μαριαλένα… Δε νομίζω να έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα. Δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Όταν πηγαίνουμε τουαλέτα, είναι διαφορετική η τουαλέτα μας. Μετά από ημέρες εμφανίστηκε ότι αυτή η τουαλέτα δεν ήταν δικιά μας, γιατί ήταν διαφορετικά τα κόπρανα. Και έλεγε πράγματα από το μυαλό του.  Ο Βασάλος ανάβει συνέχεια φυτίλια. Το τίποτα το κάνει τεράστιο, μετά του περνάει, μετά λέει θα κάνω εγώ το δικό μου και θα γίνονται όλα σωστά».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Πρωινό μας»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR