counter

Survivor All Star - Μάριος Πρίαμος: "Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Δεν αφορά κανένα"

Survivor All Star - Μάριος Πρίαμος: "Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Δεν αφορά κανένα"
Survivor All Star - Μάριος Πρίαμος: "Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Δεν αφορά κανένα"

Το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στο νέο επεισόδιο του “Survivor All Star” ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα μετά το συμβούλιο του νησιού και την παρατήρηση που δέχτηκε για τη συνάντησή του με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο ίδιος έριξε τα “καρφιά” του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ τόνισε πως δεν αφορά κανέναν η σχέση του με την Καρολίνα.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor All Star: Η απάντηση της Καρολίνας στην Ασημίνα - “Βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου. Το θεωρώ κατινιά”

Όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος

«Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί αυτό. Με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Όταν είσαι μια ομάδα και παλεύεις για το φαγητό σου δεν περιμένεις κανένα συμβούλιο για να συζητήσεις με κάποιον κάτι. Μπορείς να έρθεις να με πιάσεις και να μου πεις “Μάριε έχω πρόβλημα με αυτό, με ενοχλεί”. Εγώ θα το σεβαστώ μιας και είμαστε μια ομάδα και θα τηρήσω και τους κανόνες. Θα το σεβαστώ και το συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας. Το τι έγινε, πως και γιατί και τι έχουμε στο δικό μας μυαλό ο καθένας, δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Αν ο Σάκης με την Μαριαλένα που είναι σε σχέση τα παιδιά έχουν τα δικά τους, είναι πρόβλημα δικό τους και δεν αφορά κανέναν.

Γενικά η Ασημίνα πήρε τον λόγο για κάτι που δεν την αφορούσε καθόλου. Η Ασημίνα έχει ένα θέλω, όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει, να συζητάει, να τσιρίζει και να κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή. Κατανοητό. Είναι 23 ετών ή κάποιος μπορεί να την έχει δασκαλέψει ότι όσο πιο πολύ είσαι στην κάμερα τόσο πιο πολύ θα παίζεις έξω. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της για το θέμα. Σαν γυναίκα εξέθεσε μια άλλη γυναίκα», είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος και αναφέρθηκε στο πόσο δυνατός είναι στον στίβο “μάχης”.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR