counter

Survivor all Star: Η Σταυρούλα κατά του Μαρτικα! "Δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες"

Survivor all Star: Η Σταυρούλα κατά του Μαρτικα! "Δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες"
Survivor all Star: Η Σταυρούλα κατά του Μαρτικα! "Δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες"

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έκρυψε την ενόχλησή της, με την δήλωση του φαρμακοποιού που αφορούσε ποιον θέλει να δει νικητή και μεταξύ άλλων απάντησε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση.

 Survivor All Star – Όσα είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν λίγες μέρες έβαζε και εμένα στην εξίσωση, τώρα όμως δεν ξέρω τι άλλαξε στις τρεις ημέρες που έλειψα. Με ενόχλησε λίγο αυτό γιατί, όταν είχα έρθει στην μπλε ομάδα, είχε χαρεί πάρα πολύ γιατί ήξερε τι παίκτρια είμαι και όντως είχαμε κερδίσει πολλά έπαθλα σαν ομάδα όλοι μαζί. Γενικά δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η αντίδραση. Με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση εκτός της Ρίας, που είναι κολλητή φίλη της Στέλλας» δήλωσε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας! Τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο η σύντροφός του

«Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Suvivor All Star; Νομίζω ότι όλες έχουμε δείξει πόσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, κάνουν λάθος» πρόσθεσε η παίκτρια.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό πραγματικά. Δηλαδή μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φίλου και επίσης δεν υπάρχει και ισότητα. Εγώ πιστεύω ότι οι άντρες είναι ανώτεροι από εμάς και αυτό εννοείται πως με ενοχλεί πάρα πολύ σαν γυναίκα. Με ενόχλησε και από τον Σπύρο γιατί ξαφνικά δεν με έβαλε στην εξίσωση ενώ ήμασταν πάρα πολύ κοντά, κάναμε παρέα και ήμασταν συνέχεια μαζί» τόνισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR