counter

Survivor All Star: Η αντίδραση του Μπο μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

Survivor All Star: Η αντίδραση του Μπο μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα
Survivor All Star: Η αντίδραση του Μπο μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα

Μια αποχώρηση που θα συζητηθεί είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο λόγος φυσικά για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που έφερε τον 10ο πόντο στην ομάδα της, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς πήρε τη δάδα της και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Και ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύς ντόρος για τη σχέση της Καρολίνας με τον Μπο και τα τρυφερά τετ α τετ της με τον Μάριο Πρίαμο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο ράπερ μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star: Αποχώρησε η Kαρολίνα Zακλίν Kαλύβα - Η αντίδραση του Mάριου Πρίαμoυ

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος, που ειναι πολύ καλός φίλος με τον Μπο, ανέφερε πως ο ράπερ είδε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Καρολίνας και πήρε μια απόφαση. Από εδώ και στο εξής δε θα ξαναποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το Survivor All Star και δε θα παρακολουθήσει ξανά το ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Μπο δε θα γίνει μαριονέτα κανενός. Επειδή λένε όλοι ότι έσπευσε να πει για τον έρωτά του, στις 13/01 στο Happy Day, η πρώτη που βγήκε και μίλησε για τη σχέση του Μπο με την Καρολίνα ήταν η κολλητή της Καρολίνας» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR