counter

Super Κική: Ποζάρει με τα εσώρουχα και μας δείχνει το σώμα της μετά τη λιποαναρρόφηση

Super Κική: Ποζάρει με τα εσώρουχα και μας δείχνει το σώμα της μετά τη λιποαναρρόφηση
Super Κική: Ποζάρει με τα εσώρουχα και μας δείχνει το σώμα της μετά τη λιποαναρρόφηση

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Super Κική έκανε πριν από λίγες ημέρες γνωστό ότι υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στους μηρούς της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά. Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί. Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και 'γω πόσο δέρμα που είναι  σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει. Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα, αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Πολύ ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ» είχε αποκαλύψει η Super Κική περιγράφοντας την διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε.

Η γνωστή instagramer είχε αναφέρει μάλιστα πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις κινήσεις της τον πρώτο μήνα μετά το χειρουργείο, καθώς πρέπει να φορά διαρκώς κορσέ κάτω από τα ρούχα της.

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου με νέα ανάρτηση στο Instagram, η Super Κική πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη με τα εσώρουχα και μας έδειξε το σώμα της μετά την λιποαναρρόφηση.

«Χωρίς κορσέ, ίσα να σας δείξω», έγραψε η Super Κική, η οποία τόνισε πως δεν έχει κόψει ακόμη τα ράμματα.

Πηγή papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR