counter

Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρίσι Τέιγκεν: “Δεν σταματά η αιμορραγία”

Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρίσι Τέιγκεν: “Δεν σταματά η αιμορραγία”
Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρίσι Τέιγκεν: “Δεν σταματά η αιμορραγία”

Πριν από λίγο καιρό ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τέιγκεν ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους.

Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, το μοντέλο γνωστοποίησε μέσα από τα social media πως έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη και πως πρέπει να περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία τόσο της ίδιας, όσο και του αγέννητου μωρού της.

Τα πράγματα το Σαββατοκύριακο όμως έγιναν χειρότερα, καθώς η Κρίσι Τέιγκεν βρέθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Αντζελες καθώς αιμορραγούσε ακατάπαυστα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη.

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνες και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε ο,τιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», τόνισε η Κρίσι Τέιγκεν που διανύει τον πέμπτο μήνα κύησης.

Όπως είναι αναμενόμενο, στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR