counter

Στο κομμωτήριο πριν τις διακοπές!

Στο κομμωτήριο πριν τις διακοπές!
Στο κομμωτήριο πριν τις διακοπές!

Όλγα Λαφαζάνη

Οι ώρες του κομμωτηρίου για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικές… κάποιες ανυπομονούν να έρθει η ώρα να συναντήσουν τον αγαπημένο τους κομμωτή, να σχολιάσουν τα νέα του «κύκλου» τους αλλά και της showbiz, να πιούν το καφεδάκι με τις φίλες τους με τις οποίες έχουν κλείσει ίδια ώρα ραντεβού, να ανανεωθούν και να γίνουν όμορφες και λαμπερές. Για κάποιες άλλες, είναι μια αναγκαία διαδικασία, καθώς βλέπουν τη ρίζα να φτάνει μέχρι το αυτί και να δείχνουν δέκα χρόνια μεγαλύτερες και απεριποίητες οπότε θέλοντας και μη πρέπει να πάνε για αναδόμηση!!!!

 Όλγα Λαφαζάνη

 

Εγώ ανήκω σε μια μεσαία κατηγορία. Ναι μεν μου αρέσει η όλη διαδικασία της πρώτης κατηγορίας αλλά από την άλλη όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες αφήνω τη ρίζα να φτάσει στο έσχατο σημείο για να πάρω απόφαση να πάω στο κομμωτήριο. Κι αυτό γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχω χρόνο, όταν βρίσκω συνήθως πάντα τον αφιερώνω για να κάνουμε πάλι κάτι με την Αλεξάνδρα και όταν τελικά φτάσω εκεί διαρκώς ρωτάω σε πόση ώρα θα τελειώσουμε και αν γίνεται να βγάλουμε νωρίτερα τη βαφή!!!! ( τι στο καλό παραπάνω από 15 λεπτά θέλουν να βαφούν αυτές οι τρίχες;;;;) άσε που ο γλυκός μου κομμωτής, το κουκλάκι μου…ο Αγγελάκος μου, ήρωας είναι ο άνθρωπος!!! Κάθε τρείς και λίγο να του λέω ότι τσούζει, ότι φαγουρίζομαι, ότι ζεσταίνομαι, ότι κρυώνω, ότι βράχηκα,  ενώ στην ουσία είναι όλα μέσα στο μυαλό μου… γιατί αν πιάσω την κουβεντούλα όλα τα ξεχνώ!!!!!  Το μόνο το οποίο απολαμβάνω με όλο μου το είναι (όταν βέβαια το καταφέρω και δε σκέφτομαι τα χιλιάδες πράγματα που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου) είναι το λούσιμο… αυτό το λούσιμο… που σου κάνουν μασάζ και μουδιάζει όλο το κεφάλι σου από την απόλαυση..( Σταυρούλα μου να σαι καλά) και σ' αυτό νομίζω θα συμφωνήσετε όλες μαζί μου!!!!

Όλγα Λαφαζάνη

Παρά τη γκρίνια όμως, στο τέλος το αποτέλεσμα πάντα με δικαιώνει… και σκέφτομαι … τι ωραία που είναι να αφιερώνεις και λίγο χρόνο στον εαυτό σου… ακόμα και αυτές οι μικρές πινελιές σε κάνουν να αναζωογονείσαι και να νιώθεις γυναίκα…

Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι το έξης… στα νεανικά μας χρόνια το κομμωτήριο είναι μια συνήθεια απαραίτητη, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, να κάνουμε αλλαγές, να είμαστε περιποιημένες κάθε στιγμή. Όταν γινόμαστε μανούλες η περιποίηση των μαλλιών αρχίζει να γίνεται πολυτέλεια και μάλιστα οι στιγμές εκεί μοιάζουν κάτι με διακοπές!!!!

Όλγα Λαφαζάνη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR