counter

Στο γάμο του καλύτερου φίλου του Νίκου

Στο γάμο του καλύτερου φίλου του Νίκου
Στο γάμο του καλύτερου φίλου του Νίκου

Το Σάββατο το απόγευμα παντρεύτηκε ο καλύτερος φίλος του Νίκου  και κουμπάρος μας ( καθώς ήταν  ένας απο τους δυο μάρτυρες στον πολιτικό μας γάμο) ο Τάκης με την αγαπημένη του Έφη στο Ναύπλιο.

Όλη η οικογένεια πήγαμε απο την Παρασκευή το βράδυ στο Ναύπλιο. Το βράδυ ο γάμπρος έβγαλε έξω όλους τους φίλους του που ήρθαν απο μακριά για να τους τιμήσουν σ αυτη την τόσο σημαντική για εκείνους μέρα. Στο Ναύπλιο μόλις είχε βρέξει και δεν είχε εξω πολύ κόσμο. Αυτό το μέρος όμως με κόσμο ή όχι με βροχή ή ξαστεριά έχει μια μαγεία μοναδική!!! Είναι ενα πανέμορφο μέρος που με το που φτάνεις, νιώθεις ανυπέρβλητη ηρεμία και ομορφιά στην ψύχη σου που σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και τις αρνητικές σκέψεις.

Εκείνο το βράδυ μείναμε ως τις 3.00 το πρωι έξω κουβεντιάζοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα του χειμώνα που μας πέρασε και είμασταν μακριά. Την επόμενη μέρα πήγαμε στην παραλία και απο το μεσημέρι και μετά μπήκαμε στους ρυθμούς της προετοιμασίας για το γάμο. Η νύφη ήταν πανέμορφη και έλαμπε στην κυριολεξία. Απο την άλλη ο Τάκης ήταν πιο χαλαρός και ήρεμος απο ποτέ.

Ο γάμος έγινε σ' ενα πανέμορφο εκκλησάκι στον Άγιο Γεώργιο με θέα όλο το Ναύπλιο  και τη θάλασσα. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με πολύ ωραίο φαγητό και πολύ χορό!!! Η Αλεξάνδρα 3 ώρες δεν σταμάτησε να χορεύει!!! Νομίζω το χάρηκε σχεδόν όσο η νύφη και γαμπρός. Άλλωστε ο Τάκης είναι ένας απο τους αγαπημένους της ανθρώπους που κάθε φορά που την βλέπει την κερνάει παγωτόοοοοοο!!! Και μετά της κάνει τόσα παιχνίδια που δεν ξεκολλάει απο πάνω του!!! Και την Παρασκευή το βράδυ μόλις τον καληνύχτησε του λέει αύριο θα γίνει χαμόοοοοοοοσσσσσς!!!

Στο γάμο ήταν όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν αυτα τα δυο παιδιά!!!! Φίλοι που είναι και δικοί μας και όσο καιρό να έχουμε να τους δούμε όταν βρισκόμαστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ήταν ένας γάμος υπέροχος. Και αυτό που τον έκανε τόσο ξεχωριστό ήταν η αγάπη που νιώθουμε για αυτό το ζευγάρι και γι αυτό το λόγο το χαρήκαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Και ο Νίκος με τον Τάκη είναι πραγματικά σαν αδέρφια και στα δύσκολα και στα εύκολα και στις λύπες και τις χαρές!!!

Στο τραπέζι μας αγαπημένοι φίλοι με τους οποίους περάσαμε μοναδικά... Η Σοφία, ο Αλέξης, η Ελένη, ο Παύλος, η Λίνα, ο Κώστας, ο Αγκι, η Έλενα και τα υπέροχα παιδιά τους!!! Έφη και Τάκη να ζήσετε!!! Να δημιουργήσετε μια υπέροχη οικογένεια όπως την ονειρεύστε!!!

Σας αγαπάμε πολύ!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR