counter

Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του Άννα Παπαϊωάννου

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Στηβ Μιλάτος, μια ημέρα μετά τον πολιτικό γάμο του με την αγαπημένη του, Άννα Παπαϊωάννου.

Ο Στηβ και η Άννα επισφράγισαν τον έρωτά τους στο δημαρχέιο της Κορίνθου και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

«Κλείσαμε τώρα έναν χρόνο γνωριμίας. Η πρώτη φορά που την είδα στη ζωή μου ήταν στις 7 του μηνός. Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη φορά που την είδα. Ήμασταν έξω σε ένα μαγαζί και γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Κοιταχτήκαμε, χορέψαμε και της είπα ότι θέλω να τη γνωρίσω και να τη ξαναδώ. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις άμα το αισθάνεσαι. Είμαι ο άνθρωπος ο οποίος προτιμάει να επενδύει στις σχέσεις του.  

Εννοείται πως θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Οι δικοί μας άνθρωποι μας είπαν ότι εφόσον το αισθανόμαστε και αγαπιόμαστε, να προχωρήσουμε σε γάμο. Δεν είναι η εγκυμοσύνη ο λόγος του γάμου. Θα σας το έλεγα αν ήταν. Το θέλω πολύ, αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Μέσα στο δημαρχείο επιτρέπονταν μόνο οι μάρτυρες, από έξω ήταν οι γονείς, οι φίλοι. Ήταν οι αποστάσεις, οι μάσκες όλοι ήμασταν προσεκτικοί. Το κάναμε σαν το θρησκευτικό σαν πρόβα. Πήραμε την ανθοδέσμη μας, δεν την είδα μέχρι να πάει στο δημαρχείο.Την περίμενα», είπε ο Στηβ Μιλάτος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου μετά τον πολιτικό γάμο του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR