counter

Στέλλα Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Στέλλα Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Στέλλα Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Μια ακόμη αποχώρηση υποψήφιου μοντέλου είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM.

Αρχικά στη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ναπολέων, ενώ τα δυο μοντέλα με την χειρότερη απόδοση ήταν η Άννα Βαλτατζή που είχε και το αβαντάζ και η Στέλλα Παπαδοπούλου.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν τελικά η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αναφέρει: «Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας, η Στέλλα Παπαδοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Κάπου εδώ έκλεισε αυτός ο κύκλος για εμένα! Ήταν φανταστικά. Ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσαν την ευκαιρία που θα ήθελαν χιλιάδες παιδιά, να μπω στο σπίτι του Gntm. Τα καλύτερα έρχονται σίγουρα εφόσον προσπαθήσεις.. Όλα στη ζωή μας είναι «δοκιμασίες»

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR