counter

Στέλλα Δημητρίου: Η εγκυμοσύνη με τα δίδυμα, η αναβολή του γάμου και ο σύζυγος

Στέλλα Δημητρίου: Η εγκυμοσύνη με τα δίδυμα, η αναβολή του γάμου και ο σύζυγος
Στέλλα Δημητρίου: Η εγκυμοσύνη με τα δίδυμα, η αναβολή του γάμου και ο σύζυγος

Τα πρώτα της παιδάκια περιμένει η Στέλλα Δημητρίου με τον σύντροφό της, και πρόσφατα μας αποκάλυψε και το φύλο των διδύμων. Αναζητήσεις για την εγκυμοσύνη, την ηλικία, τον γάμο της που αναβλήθηκε και το βιογραφικό της είναι εξαιρεικά δημοφιλείς, και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Στέλλα Δημητρίου: Η ηλικία και το μόντελινγκ

Σε μια ηλικία όπως είναι τα 43 έτη, η Στέλλα Δημητρίου έχει ήδη περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, αφού η καριέρα της μετράει πάρα πολλά χρόνια.  Τη γνωρίσαμε στα τέλη των 90's και στις αρχές του 2000, και ήταν μέσα στα 5 μεγαλύτερα γυναικεία ονόματα του χώρου. Σήμερα είναι επιχειρηματίας και το 2001 είχε βγει σταρ Κύπρος.

Στέλλα Δημητρίου: Ο γάμος και η εγκυμοσύνη

Μπορεί η εγκυμοσύνη της να ήρθε και να την γέμισε με ευτυχία, αλλά ο γάμος με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Δημήτρη Μιχαηλίδη δεν έχει γίνει λόγω της πανδημίας. Η σχέση του μοντέλου με τον αγαπημένο της μετρά αρκετά χρόνια ενώ το καλοκαίρι του 2020  είχε γίνει και η πρόταση γάμου. Η Στέλλα Δημητρίου και ο σύντροφό της, αρχικά σχεδίαζαν να κάνουνπολιτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 και όταν θα τελείωνε η πανδημία να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο. Τελικά όμως το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο του μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα με τον κορονοϊό και να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύονται. Μάλλον όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν διπλό μυστήριο, αφού ο γάμος είναι πολύ πιθανό να γίνει με την βάφτιση των παιδιών τους!

Στέλλα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες με τον σύντροφο

Η Στέλλα Δημητρίου δεν κρύβει την ευτυχία της, και αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφό της στο Instagram και γενικά τα social media. 

Δείτε λοιπόν τις 4 πιο τρυφερές:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR