counter

Στέλιος Μάινας: Ο "Σασμός" και το σχόλιο για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Στέλιος Μάινας: Ο "Σασμός" και το σχόλιο για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη
Στέλιος Μάινας: Ο "Σασμός" και το σχόλιο για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Στέλιος Μάινας παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του "Happy Day".

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή του στον "Σασμό", τη σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Καλλιόπη Σταματάκη, αλλά και την επικείμενη αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τη σειρά του Alpha.

σασμός θα έχειο εμπόδια. Μένουν πολλά θέματα στον “αέρα”. Μέσα στο οινοποιείο που έχει πάρει από τον Ευθύμη, βρίσκεται κάτι που ενοχοποιεί τον ίδιο το Παύλο, ο οποίος καταλήγει στα σίδερα. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις σε εκκρεμότητα. Μία είναι ο θάνατος του Ευθύμη. Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ούτε όπως παίζω. Βλέπω τα επεισόδια, αλλά όταν παίζω εγώ πάω στην κουζίνα να βάλω καφέ ή τσάι. Αποφεύγω να παρακολουθώ τις σκηνές μου. Το αν είμαι καλός ηθοποιός θα κριθεί μετά θάνατον.

Διαβάστε επίσης: Κηδεία Bασίλη Καρρά: "Κατέρρευσε" η Δέσποινα Bανδή - Στο πλευρό της ο Bασίλης Mπισμπίκης

Ο Παύλος στον Σασμό ήρθε ως εκδικητής από την πλευρά της οικογένειας των Βρουλάκηδων. Ήταν αγκάθι η απόσταση των δύο οικογενειών. Ο Παύλος μεταλλάσσεται στην πορεία. Είναι υπέρ του σασμού, έχει τη φιλοδοξία αυτός να τον κάνει. Τώρα, είναι η πρώτη στιγμή που οι δύο οικογένειες έρχονται κοντά και ο ίδιος με την Καλλιόπη.

Όταν μου πρότειναν τη 2η σεζόν να μπω στον Σασμό, αρνήθηκα γιατί είχα θέατρο. Ξεκίνησα με μια επιφύλαξη. Μπαίνοντας ένιωσαν πως είμαι σπίτι μου, μου έπαιρναν όλη την κούραση. Έχω πάθει πολλες φορές υπερκόπωση, έφευγα από το γύρισμα και δεν ήξερα πώς θα γυρίσω σπίτι" είπε αρχικά ο Στέλιος Μάινας.

Αναφορικά με το μέλλον του Βασίλη Μπιμπίκη, που υποδύεται τον Αντρέα Βρουλάκη, ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε: "Θα αποχωρήσει με κάποιον τρόπο που θα δούμε στην πορεία. Πολλές φορές αυτό που θες να εκδικηθείς μπορεί να είναι ο ίδιος σου ο εαυτός".

Σασμός - Τι θα δούμε σήμερα

Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θ’ αφήσει κάποιον έκπληκτο. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση του Γιώργου και της Εύας, με τη βοήθεια της Στέλλας. Ο Γιώργος, ωστόσο, μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με αυτή. Ο Αστέρης κι ο Μαθιός κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να τα βρουν η Βασιλική με την Αργυρώ, το χάσμα μεταξύ τους, ωστόσο, μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί. Παράλληλα, μία επιστροφή από το παρελθόν, θα έρθει να ταράξει τα νερά στην Άνω Ποριά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR